Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tříbodové zakončení úspěšného podzimu pro domácí


0

Vedoucí tým soutěže Černíč B na svém hřišti přivítal fotbalisty Skalky Brzkov. Čekalo se jasné vítězsví domácích, kteří tento podzim drželi velkou herní kvalitu na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená stopka pro Dušana Lovětínského

První poločas byl více méně vyrovnaný. Oba týmy vstoupili do toho zápasu bojovně. Hrál se velmi útočný fotbal, akce střídala akci. Oba brankáři ačkoliv inkasovali celkem 7 branek museli ukázat své brankářské umění a na práci si rozhodně stěžovat nemuseli. Na první branku čekali fanoušci do 24. minuty, když síť rozvlnil hostující Lukáš Jaroš. Domácí s odpovědí dlouho nečekali a hned o 4 minuty později z pokutového kopu vyrovnával Dušan Lovětinský. Bohužel tuto světlou chvilku zastínil netaktickým faulem, který proběhl mimo těžiště hry a poslal svůj tým do 10ti. Za nerozhodného stavu 1-1 odcházeli fotbalisté do šaten.

Domácí v 10-ti otáčí zápas

Do druhé poločasu vstoupili lépe hosté když brankou Milana Laštovičky v 48. minutě šli do vedení. Ale neradovali se dlouho hned dvě minuty poté, po rohovém kopu Ondřeje Hese si na centr krásně naskočil Michal Leitkep a vyrovnal na 2-2.  A dokonalý obrat přišel další dvě minuty poté, standartní situace kopnutá na delší tyč a z úhlu uklízí Petr Doležal míč do sítě 3-2. V 68.minutě po chybě hostujího brankáře zvyšuje Zdeněk Janoušek na 4-2. Hosté však s výsledkem nebyli smířeni a snažili se vstřelit kontaktní branku. To se jim také povedlo v 82.minutě se o snížení postral Brzkovský ostrostřelec Michal Beránek 4-3. Hosté se stále snažili o vyrovnání, ale domácí si již jednobrakou výhru nenechali vzít. Tak přidali k podzimnímu vítězství první tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč B
Domácí kabina: Po vyloučení jsme se jako tým semknuli. Nerozhodil nás ani gól Brzkova na 1:2. Ihned jsme dvěma standardními situacemi zápas otočili a posléze přidali gól čtvrtý. Dnes tam bylo hodně srdíčko , za našeho trenéra, který dnes oslavil 60-té narozeniny.

TJ Skalka Brzkov
Milan Dobrovolný, útočník: Domácí nás dnes přehráli rychlostí a potvrdili tak pozici podzimního lídra tabulky. Zápas zlomili dva slepené góly ze standardních situací, ve kterých jsme si počínali nedůsledně. Jinak jsme byl se svými hráči dnes spokojen. Domácím jsme byli důstojným soupeřem.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč B
M. Brom [-] - D. Lovětínský [-] , M. Leitkep [-] , J. Lacina [-] , O. Hes [-] (88. V. Beseda [-] ) , P. Čermák [-] (77. D. Hajdík [-] ) , D. Solař [-] , T. Richter [-] , P. Doležal [-] , Z. Janoušek [-] , M. Michl [-] (17. M. Jileček [-] )

TJ Skalka Brzkov
M. Řehák [-] - O. Bárta [-] , P. Novotný [-] , J. Végh [-] , M. Novotný [-] - L. Jaroš [-] , V. Laštovička [-] , J. Novotný [-] , M. Laštovička [-] (81. M. Škaroupka [-] ) - M. Dobrovolný [-] , M. Beránek [-]

ŽK: 25. O. Hes - 89. M. Dobrovolný . ČK: 38. D. Lovětínský .
Hráči zápasu: M. Brom , M. Jileček - L. Jaroš .
Místo: Černíč. Počet diváků: 45. Rozhodčí: VLK Radim - ČECH Karel (N), ŠKAROUPKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.