2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka podruhé na jaře prohrála


Branky


0

Trochu překvapivě, úvodní lídr podzimní části z Mírovky, se nemůže v jarní části najít. Po druhém zápase nemá ani bod, když se o to tentokrát postaral na domácím hřišti tým Černíče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janoušek poslal Černíč do vedení

Od úvodního hvizdu se hrál oboustraně vyrovnaný zápas možná s mírnější optickou převahou týmu z Mírovky. Ta ovšem trvala pouze do 14. minuty, kdy přišla první větší chyba defenzivy hostů, když útočník Černíče Z. Janoušek postupoval z pravé strany na gólmana Berkyho úplně osamocen a nikým neatakován. Následnou střelou na přední tyč nedal gólmanovi šanci a otevřel tak skóre zápasu. Hosté však i nadále dokázali s domácími držet krok, ovšem branku Černíče během prvního poločasu už ohrozit nedokázali. A jelikož se domácí s jednogólovým vedením zatím spokojili, do kabin se už stav utkání nezměnil.  

 

 

 

Mírovka své šance proměnit nedokázala

Po poločase dostali hosté pokyn k větší aktivitě směrem dopředu, čímž si konečně dokázali vypracovat kýžené gólové šance. Proměnit je však nesvedli. Potvrdilo se tedy nepsané pravidlo nedáš - dostaneš, kdy po velké šanci Filipa Valáška domácí z brejkové situace z pravé strany dostali míč do středu velkého vápna a důrazný P. Čermák přetlačil v souboji jejich obránce a s přehledem sám před brankářem v 50. minutě navyšoval skóre. Tento gól domácí navnadil a vypracovali si asi čtyři gólové šance, které však už proměnit nedokázali, když se gólově prosadit nedokázal Lacina, Novák, Brom ani znovu Čermák. V 65. minutě se domácí dožadovali penalty, po zákroku rukou ve vápně, rozhodčí je však nevyslyšel. V závěru své šance dokázali ještě zahodit znovu Valášek, ke kterému se tentokrát přidal ještě M. Netopilík. Černíč si tak své vedení do konce zápase už dokázala pohlídat a tři body si ponechala doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: V první půli měli opticky více ze hry hosté, ale náš gólman nemusel mít žádný zákrok, u kterého by se zapotil. Ke konci prvního poločasu nás hosté drželi na naší polovině, ale nic si vytvořit nedokázali. Ve druhé půli jsme měli ještě čtyři gólovky, které jsme však proměnit nedokázali a konec zápasu už se pouze dohrával.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do Černíče jsme jeli napravit reputaci (dojem) z předešlého nevydařeného domácího zápasu s Novým Rychnovem. Do zápasu jsem udělal několik změn s vidinou zlepšení ať už fotbalového či výsledkového. Z naší strany se rozhodně jednalo o vydařenější "vystoupení" než jaké jsme předvedli před týdnem,ale když nejsme schopni dát branku i z těch nejvyloženějších šancí, tak nemůžeme pomýšlet na bodový zisk. Chybí nám lehkost, kvalita, důraz ať už v osobních soubojích tak v zakončení z podzimní části soutěže. Plně však věřím, že se poctivou prací každého jednotlivce v nadcházejících zápasech výsledky a bodový zisk dostaví.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Solař [-] , M. Borkovec [-] - M. Brom [-] , P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] , P. Doležal [-] , M. Leitkep [-] - J. Lacina [-] (79. D. Hajdík [-] ) , P. Novák [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - F. Valášek [-] , J. Kaplan [-] , J. Mejstřík [-] , L. Freudenreich [-] (60. R. Němec [-] ) , P. Lacina [-] , M. Netopilík [-] , L. Semelka [-] , D. Dvořák [-] (72. J. Hejl [-] ) , J. Rásl [-] , M. Martínek [-]

ŽK: 20. M. Brom - 18. D. Dvořák , 38. J. Mejstřík , 64. J. Kaplan , 65. M. Martínek , 68. J. Rásl .
Hráči zápasu: D. Solař .
Místo: Černíč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - KŮRKA Jaroslav, NENADÁL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.