Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si doma poradil s Černíčí


Branky


0

Utkání dvou týmů ze středu tabulky nakonec vyznělo lépě pro domácí, kteří byli lepší v proměňování svých šancí a díky tomu se od hostujícího celku v tabulce mírně odprostili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání rozhodlo proměňování šanci a velké chyby v obraně Černíče.

V Kostelci bylo k vidění vyrovnané utkání, ve kterém však šli do vedení v 17. minutě domácí, po zaváhání Černíče na polovině hřiště. Následoval dlouhý balón do vápna, po kterém M. Fejt nedal gólmanovi šanci. Ve 39. minutě následoval druhý gól domácího celku a znovu po velké chybě hostů. Brankář M. Novák si zakřičel, ovšem obránce se s ním nedokázal domluvit a balón odpálil. Bohužel pro hosty jen na prvního hráče Kostelce, kterým byl J. Vavroušek. Ten napřáhl a připsal si tak na své konto gól. Hosté chěli do poločasu ještě něco s výsledkem zápasu udělat a vypracovali si dvě velmi nadějné šance, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Do kabin tedy spokojenější odcházeli kostelečtí. Až v 55. minutě se Černíč dočkala snížení, když se trefil M. Leitkep. Hosty tento gól trochu nakopl a zvýšili svůj tlak, vyrovnat se jim však podařit nedokázalo, pouze nastřelili břevno. A tak přišel trest v podání Kostelce, když se po několika odrazech míč dostal k J. Vavrouškovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě a přidal pojišťující třetí gól Kostelce. Domácí hráči si tak výsledek do konce zápasu už celkem v klidu pohlídali.



Ohlasy k zápasu



TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Musím dnes pochválit rozhodčí, kteří pískali velmi dobře. Na gólovky jsme nejspíše vyhráli, ale bohužel jsme je nedokázali přetavit v góly. Hodně nám chyběl Lovětínský. Domácí tak nakonec zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - V. Lukšů [-] (78. M. Smejkal [-] ) , M. Sekan [-] (86. J. Šmahel [-] ) , J. Vavroušek [-] , M. Fejt [-] (71. J. Svoboda [-] ) , O. Lapeš [-] , M. Číhal [-] , V. Páral [-] , F. Novák [-] , A. Procházka [-] , M. Kružík [-]

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - P. Novák [-] , M. Borkovec [-] , V. Leitkep [-] , D. Solař [-] - M. Leitkep [-] , M. Brom [-] , P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] - P. Novák [-] , J. Lacina [-] (82. V. Benda [-] )

ŽK: 65. V. Lukšů , 72. F. Novák .
Hráči zápasu: M. Borkovec .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 90. Rozhodčí: BESEDA Petr - NENADÁL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.