Sapeláci po pěti výhrách padli v Moravských Budějovicích


Branky


0

S pěti výhrami v řadě se mohl pochlubit soupeř, kterého v sobotu doma přivítaly Moravské Budějovice. Tým Sapeli Polná se po rozpačitém úvodu jara rozjel a z posledních pěti kol posbíral všech 15 možných bodů. Velká výzva pro budějovický celek Petra Kylíška, který naopak z posledních čtyř zápasů vytěžil jen 3 body za vítězství nad Jaroměřicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový úvod domácích

Domácí začali bleskově a již ve 2. minutě se v šanci objevil T. Kopeček. Trefil však pouze tyčku. Odražený míč pak poslal na velké vápno, kde jeho volný jmenovec Tomáš Kyzlink již mířil ke stejné tyči přesněji - 1:0. Za dalších deset minut se do míče opřel z dvaceti metrů V. Novotný, míč však proletěl těsně nad břevnem. Hned nato poprvé vystřelili na branku i hosté, autorem byl J. Szabó. Další jejich pokus přišel po dvaceti minutách. Brnického střela však nebyla nebezpečná. O chvíli později po dlouhém výkopu P. Koubka měl šanci F. Dvořáček, ale J. Klouda ho vychytal. Stejně si poradil i hostující gólman Koubek s trestným kopem Kyzlinka v závěru poločasu.

 

Budějovice pojistily výhru v přesilovce, hosté cítili křivdu

První velké vzrušení druhého poločasu nebylo příliš fotbalové. V 56. minutě dobíhající Dvořáček trefil v nepřerušené hře ležícího Kloudu do hlavy a dostal červenou kartu, tento okamžik zvedl na hřišti i v hledišti vlnu vzrušení! Přesilovku domácí po deseti minutách využili, když Tomáš Kopeček zakončil samostatný únik střelou na bližší tyč. V 66. minutě tak zvýšil na 2:0. Vítězství domácích mohlo být ještě vyšší, ale šanci O. Busty zlikvidoval včasným vyběhnutím hostující brankář Koubek, Kopeček se sám před brankářem netrefil mezi tyče, Kyzlink v další vyložené šanci přeloboval vybíhajícího brankáře i branku a v nastaveném čase střelu J. Bendy zlikvidoval opět Koubek. Domácí tak zastavili sérii pěti vítězných zápasů hostí v řadě a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Hrozně nám pomohl první gól. Po něm jsme se uklidnili a mohli se soustředit na svojí hru. Druhá půle nám nabídla přesilovku, kterou jsme dokázali využít a potvrdit, že na rozdíl od venkovních zápasů se nám na jaře doma daří vyhrávat.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Domácí vyhráli zaslouženě, vstřelili dvě branky, my žádnou. Bohužel to vítězství není bez kaňky. Hlavní sudí řídil utkání necitlivě, dopustil se několika hrubých chyb, které ovlivnily výsledek utkání a to vždy v náš neprospěch. Chtěli jsme si v utkání, ve kterém o nic nešlo "jen zahrát", bohužel nám to bylo umožněno. Navíc byl vyloučen jeden z nejslušnějších fotbalistů v soutěži F. Dvořáček a za oprávněnou, slušnou formou vedenou a opakovanou kritiku sudího jsem byl pět minut před koncem vykázán i já. Odchod z hrací plochy byl také výživný! Nebudu ani rozvádět co se dělo u místní občerstvovny kolem které se prochází do kabin..



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - L. Stehlík [-] , T. Kyzlink [-] , A. Svoboda [-] , V. Dušek [-] (84. P. Benda [-] ) , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] (88. M. Procházka [-] ) , R. Švanda [-] (80. J. Benda [-] ) , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] , V. Novotný [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Szabó [-] (82. D. Padrnos [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Matějíček [-] (82. M. Antoš [-] ) , P. Fišer [-] (82. M. Špendlíček [-] ) , P. Barák [-] , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , L. Rychtecký [-] , A. Kovář [-] , P. Takács [-]

ŽK: 83. T. Kopeček - 54. J. Szabó , 65. L. Rychtecký , 65. P. Koubek , 85. M. Špendlíček . ČK: 56. F. Dvořáček .
Hráči zápasu: T. Kyzlink , T. Kopeček - P. Koubek .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - TOMAN Radek, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.