2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:00

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez opět potvrdil, že branky příliš nedostává


Branky


0

Rezerva Velkého Meziříčí zvládla důležité bodobí, ve kterém porazila týmy ze spodku tabulky a teď již může v klidu zkoušet další mladé odchovance. A kromě nevydařeného utkání s Chotěboří se to daří. Dnes Meziříčí rozehrálo 23. kolo na své půdě s Moravskými Budějovicemi, které jsou s 30 body také v relativním klidu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemastná, neslaná první půle

Za velice pěkného počasí se na kvalitním povrchu hrál spíše pohodový než bojovný fotbal. K vidění byla především kombinace ve středu hřiště, šancí příliš k vidění nebylo. Jedno z mála nebezpečí se odehrálo v 5. minutě, kdy přímý kop hostujícího J. Bendy poslal těsně vedle A. Svoboda. Pak převládala hra mezi vápny, domácí ani hosté se do ničeho příliš nepouštěli a nepříliš početná návštěva se spíše opalovala, než fotbalem vzrušovala.

Aktivnější domácí měli v závěru více štěstí

Druhá půle již byla přece jen atraktivnější. Na vyšší rychlostní stupeň přepnuli hlavně domácí hráči. Jejich optická převaha přinesla šanci v 58. minutě. Po signálu z rohového kopu se v dobré pozici ocitl D. Polák, ale mířil nad. Následovala opět hra mezi šestnáctkami a vše podstatné přišlo v poslední čtvrthodince. Nejprve přišla sérii tří vydařených přímých kopů Budějovic, při kterých se zaskvěl domácí brankář David Sysel, který tak plnohodnotně zastoupil jedničku Meziříčí R. Krubu. Co hosté nezvládli, to domácí proměnili. V 80. minutě rozehrál přímák domácích skvěle L. Liška, balón našel hlavu Jakuba Vítka, a ten otevřel deset minut před koncem skóre1:0. Budějovice se následně vrhly za vyrovnáním a podruhé inkasovaly. V 87. minutě odvrátil pohotový Polák hlavou míč tak šikovně, že vyslal do úniku spoluhráče Dana Krčála, jenž se nemýlil a uzavřel tak plodnou závěrečnou pasáž – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Utkání se odehrálo ve středu pole. Chyběla mi agresivita a nasazení, jinak se hrálo vcelku pohledné utkání. V poslední čtvrthodince to již mělo náboj a spravedlivá by byla remíza, ale soupeř své šance neproměnil a my jo a proto jsme vyhráli..

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Budějovic: Poměrně vyrovnaný zápas, kdy domácí byli více na míči, my však měli možná nebezpečnější situace. Rozhodovali standardní situace - my jsme ani jednu ze třech dobře sehraných nevyužili, kdežto Meziříčí svoji využilo. Pak jsme hru museli otevřít a domácí výhru pečetili.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
D. Sysel [-] - D. Polák [-] , M. Maloušek [-] (69. R. Kurečka [-] ) , L. Liška [-] (83. L. Prchal [-] ) , V. Beran [-] (70. J. Vítek [-] ) , T. Malec [-] , T. Staněk [-] , D. Krčál [-] , T. Bublán [-] , J. Kafka [-] , L. Halámek [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - J. Benda [-] , P. Benda [-] (90. D. Puchnar [-] ) , L. Stehlík [-] (25. M. Pařízek [-] ) , T. Kyzlink [-] , M. Šplíchal [-] , A. Svoboda [-] , V. Dušek [-] , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 54. V. Beran , 69. T. Malec , 72. J. Kafka - 89. T. Kopeček .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - MIČKA Adam, PŮLPÁN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.