2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko opět zabralo a Moravské Budějovice zdolalo


Branky


0

Jemničtí minule nezvládli zápas vedoucích celků a v Bíteši padli 2:4. Situace okolo prvního místa se tak trochu rozjasnila, ale Jemnicko z toho tragédii nedělá a chuť si chystalo spravit dnes v derby proti Moravským Budějovicím. Ty mají z posledních třech zápasů sedm bodů, ale ani tento slušný zisk jim ve velmi vyrovnaném sředu na víc, jak průběžné deváté místo nestačí. Proto musely udělat maximum pro to, aby si připsaly nějaký i dnes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodní šanci hostů se hrálo podle not domácích

Slunečné počasí přilákalo na derby slušnou návštěvu. Té se jako první představili hosté, po rohu nebezpečně, přesto nad, hlavičkoval V. Novotný. Domácí odpověděli stejnou mincí v 11. minutě. F. Kříž rovněž po rohu mířil hlavou nad. Za dvě minuty mohl domácí poslat do vedení Z. Koutný, ale brankář Budějovic J. Jelínek jeho dalekonosný projektil s dráhou letu země – šibenice s námahou vychýlil. První gólová akce začala pohlednou akcí J. Grüna, jenž se uvolnil na střed a jeho jedovku k tyči Jelínek vyrazil na roh. Po něm hostující obrana odvrátila míč jen k S. Křivánkovi, ten jej z hranice vápna vrátil za obranu, kde osamocený František Kříž rutinérsky zakončil – 1:0. To běžela 19. minuta. Po úvodní brance hra trochu opadla a hrálo se mezi vápny. Zárodky šancí si oba brankáři hlídali až do 38. minuty. V té pronikl po levé straně Stanislav Křivánek a na dlouhou nohu prostřelil Jelínka podruhé – 2:0. Domácí byli tou dobou při chuti a do konce poločasu mohli své vedení navýšit. Nejprve se neujal chytrý lob L. Morkuse, který Jelínek nakonec zlikvidoval. Pak ještě po kombinaci s M. Axmanem postupoval na Jelínka P. Tesař, ale místo střely volil nahrávku na obsazeného hráče.

Jemnicko si výhru zkušeně pohlídalo

Druhou půli načal hlavičkou střelec úvodní branky F. Kříž. Ta stejně jako v úvodu zápasu skončila nad. Jinak však byli nebezpečnější hosté. Zejména standardky R. Švandy a T. Kyzlinka domácí příznivce postrašily. Největší šanci na snížení měl v 78. minutě A. Svoboda, který postupoval z levé strany sám na V. Kopečka, jenž však dobrým vyběhnutím zmenšil úhel a šanci zlikvidoval. Více toho pozorní domácí hostům nedovolili, sami se nikam nehnali, vědomi si dvougólového náskoku a vcelku v poklidu dokráčeli k výhře 2:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Hrálo se poklidné derby za pěkného počasí a před solidní diváckou kulisou. My jsme měli nejlepší pasáž v závěru první půle, kdy jsme odskočili na 2:0 a měli další šance skóre navýšit. Tam jsme měli přidat alespoň ještě jednu branku, větší náskok se do druhého poločasu vždy hodí..

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek: Pokud bych to měl říct naplno, tak to nepůjde publikovat! Oba góly po ofsajdech, obrácené výroky rozhodčích - zmastěj nám Kopečka, Kyzlinka a faul se píská nám, atd. Ani mě to moc nepřekvapilo, jsem na to odsud zvyklej! Už sem příště asi raději nepojedu, člověk je pak akorát zbytečně nas.....



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Chalupa [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , M. Axman [-] (88. M. Hošek [-] ) - L. Morkus [-] (86. J. Svoboda [-] ) , F. Kříž [-] , J. Grün [-] (58. Z. Nikrmajer [-] ) -

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - P. Benda [-] (87. D. Černý [-] ) , L. Stehlík [-] , T. Kyzlink [-] (78. J. Kosmák [-] ) , M. Procházka [-] , A. Svoboda [-] , K. Busta [-] , T. Kopeček [-] , R. Švanda [-] (85. L. Kratochvíl [-] ) , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 69. F. Kříž - 85. P. Benda .
Hráči zápasu: S. Křivánek , P. Tesař - T. Kyzlink .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 238. Rozhodčí: Kůrka Petr - JÍLEK Lukáš, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.