1:5
(0:3)
13. V. Voda
22. V. Bastl
27. P. Svoboda (vl.)
68. R. Ryšavý
84. J. Brabenec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po posvícení přišel v Přibyslavi půst


Branky


78. P. Škacha - 13. V. Voda , 22. V. Bastl , 27. P. Svoboda (vl.) , 68. R. Ryšavý , 84. J. Brabenec (p.)
0

Přibyslav do dnešního zápasu vstupovala s vizitkou týmu, který jako první dokázal v tomto ročníku porazit Velkou Bíteš. Povedlo se jí to v minulém kole na hřišti Bíteše. Úspěch hodlala potvrdit doma proti týmu, který je sice sousedem v tabulce, ale na venkovních hřištích není příliš nebezpečný a vozí z nich skoro nejméně bodů ze všech týmů. Předzápasové prognózy tedy favorizovaly domácí, ale jak to ve fotbale často bývá - papírové předpoklady jsou jedna věc, reálná situace na hřišti samotném věc druhá..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný obraz utkání přinesl třígólové vedení Okříšek

Domácí byli po celý zápas horší, podali nejhorší výkon na jaře, naopak hosté hráli jednoduchý účelný fotbal, který přinesl ovoce.

Již v 1. minutě měli hosté k dispozici rohový kop, ale hostující Václav Voda ještě neměl dobře seřízená mířidla. Ve 14. minutě už mohl slavit gól, když využil zmatku v domácí obraně po rohovém kopu -0:1. Ve 22. minutě předvedli hosté pěknou ofenzivní akci, na jejímž konci byl Vít Bastl, který nedal Pazderkovi šanci – 0:2. O pět minut později po pravé straně předvedli hosté rychlý brejk a centr hostujícího záložníka si srazil dezorientovaný obránce Petr Svoboda do vlastní branky – 0:3. Jedinou, za to stoprocentní šanci v prvním poločase měli domácí ve 40. minutě, ale P. Škachovi míč na brankové čáře skočil přes nohu a odkutálel se pryč.

Druhá půle již na překvapení kola nic nezměnila

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivněji a chtěli s výsledkem ještě něco udělat, ale J. Žalud ani P. Škacha svými pokusy hostujícího brankaře moc nezaměstnali. Naopak hosté opět předvedli rychlý protiútok a Radek Ryšavý uklízel míč do prázdné branky a v 68. minutě to bylo již 0:4. Domácí Přibyslav se přeci jen čestné trefy dočkala, když M. Krčál ideálně našel Pavla Škachu, který prostřelil brankáře L. Fialu. Konečnou podobu utkání dal brankou z penalty Jaroslav Brabenec, který potrestal faul Pazderky na unikajícího Bastla a v 84. minutě uzavřel na 1:5. V Přibyslavi se tak zrodilo patrně překvapení kola, které můžete nově oznámkovat!



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, obránce Přibyslavi: Soupeř byl lepší po celý zápas a vrátil nás tvrdě na zem. Dnešní výkon byl třetinový oproti zápasům s Jemnickem či Velkou Bíteší a nestačil by ani na Havlíčkův Brod, kam zajíždíme příští týden. Byl to náš nejhorší jarní zápas..

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Jsem rád, že jsme navázali na dobrý výkon z posledního utkání. Hráli jsme pohledný kombinační fotbal, který se musel nezaujatému oku diváka líbit. Konečně jsme se prosadili ze standardky, pak přidali druhý gól po pěkné kombinaci a tím se definitivně uklidnili. Domácí nehráli zase tak špatně, ale my je k ničemu nepouštěli.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Škacha [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] (30. M. Krčál [-] ) , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (75. J. Sibera [-] ) , S. Pochop [-] (84. R. Musil [-] ) , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] , P. Svoboda [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - Z. Ryšavý [-] , J. Brabenec [-] , V. Voda [-] (85. T. Binka [-] ) - R. Ryšavý [-] , P. Dubský [-] (75. J. Jůza [-] ) , O. Široký [-] - M. Zeman [-] , P. Molák [-] (80. T. Dočkal [-] ) - V. Bastl [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 12. J. Žalud , 57. S. Pochop , 83. L. Pazderka , 89. M. Krčál - 33. V. Voda , 34. Z. Ryšavý , 67. M. Zeman .
Hráči zápasu: M. Zeman , O. Široký , V. Bastl .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - VONEŠ Jakub, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.