3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav porazila Jemnicko, které tak ztrácí na Bíteš již 7 bodů


Branky


1

Dalším magnetem 17. kola byl souboj čtvrté Přibyslavi s druhým Jemnickem. Zdá se, že domácí přečkali zimní změny v kádru bez úhony a odcházející hráče dokázali nahradit. V Meziříčí hrála Přibyslav dlouho o body a pak zkrotila nevyzpytatelné Sapeláky. Jemnicko dokázalo uspět se stejným soupeřem, ale pak doma padlo s Chotěboří a bylo tak otázkou, jestli si dnes přivezlo do Přibyslavi dostatečnou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galapředstavení obou brankářů

                Od začátku zápasu se hrálo podle ofenzivních not a šancí bylo na obou stranách na pár zápasů dopředu. Aktivněji začali hosté, kteří zahrozili v 8. minutě F. Křížem, ale jeho hlavička šla mimo. Domácí odpověděli P. Škachou a J.Žaludem, prvně jmenovaného vychytal brankář Kopeček a dorážka Žaluda do odkryté branky mířila vedle! Ve 25. minutě po kombinaci hostů uháněl sám na branku L. Morkus, jeho lob vychytal skvělý L. Pazderka. Ve 28. minutě se radovali domácí poprvé - Jakub  Žalud prokličkoval obranou hostů a přesnou střelou otevřel skóre utkání – 1:0. Vyrovnat mohl Kříž, ale Pazderka byl opět pozorný. Krátce před poločasem mohl zvýšit vedení P. Kunc, ale rovněž skvělý V. Kopeček vyrazil na roh.

Ofenzivní úspěšnost nasměrovala domácí k výhře

Začátek druhé půle vyšel domácím na jedničku. Ve 49. minutě poslal P. Škacha krásný centr ze strany hřiště a Jaromír Vopršal hlavičkou prodloužil míč až do sítě – 2:0. V 60. minutě po rohovém kopu domácích utekl hostující kanonýr Kříž, ale jeho nájezd vychytal Pazderka. V 68. minutě se opět předvedl dorostenec Žalud, který prošel hostující obranou, obešel i Kopečka, ale z malého vápna trefil pouze levou tyč prázdné hostující branky. V 71. minutě orazítkoval z přímého kopu Vopršal břevno. Poté mohl snížit hostující P. Tesař, ale na malém vápně hlavičkou netrefil balon ideálně. Definitivní tečku za utkáním dal v 80. minutě po krásném centru P. Kunce hlavičkující Lukáš Adamec a domácí diváci tak mohli odcházet spokojeni s výhrou 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, obránce Přibyslavi: Důležité domácí vítězství, které nás přiblížilo k záchraně a udrželo v popředí tabulky. Uvídíme kolik krajských týmů spadne z divize. Nebýt brankových konstrukcí, mohlo být gólů ještě víc. Musím vyzdvihnout i skvělý výkon hostů. Za týden se pokusíme překvapit Bíteš..

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Největší rozdíl byl dnes v produktivitě. Domácí zakončení zvládli, my naopak spálili šest tutovek. Pokud nedáme gól z tolika šancí, tak nemůžeme pomýšlet na body. Na tom musíme zapracovat a v dalších zápasech zlepšit!



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - P. Škacha [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] (82. M. Krčál [-] ) , L. Adamec [-] , J. Žalud [-] (86. J. Sibera [-] ) , S. Pochop [-] , M. Strašil [-] , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] , P. Svoboda [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Chalupa [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] (85. Z. Nikrmajer [-] ) - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , O. Frečka [-] (85. D. Smetana [-] ) - L. Morkus [-] , F. Kříž [-] -

ŽK: 27. L. Adamec , 37. P. Škacha , 65. J. Žalud - 22. L. Morkus , 71. F. Kříž , 71. T. Bastl .
Hráči zápasu: L. Pazderka , J. Žalud - M. Netrda .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stehlík Michal - TOMÁŠEK Oldřich, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 4. 2016 17:55
Trenér, Administrátor klubu - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod
Řekl bych, že prvních 10 minut patřilo Jemnicku, ale pak už byl zápas v režii Přibyslavi. Hosté se nezmohli na nic jiného, než na nakopávané balóny na útočníky, ake zakončení bývalo tragické a když už k němu došlo, brankář Pazderka byl neomylný. Musím vyzdvihnout výbornou hru celé Přibyslavi, kde se mi nejvíce líbili hlavně Jakub Žalud, Lukáš Pazderka a Míra Vopršal