2:2
(1:1)
31. J. Adamec (p.)
46. J. Petřík
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světelský brankář Adamec pomohl gólem k remíze v Herálci


Branky


38. J. Ptaszek , 57. V. Uchytil - 31. J. Adamec (p.) , 46. J. Petřík
0

Mezi kluby, které budou mít záchranářské starosti bude bezesporu patřit Herálec a dost možná i Světlá nad Sázavou. Proto byl vzájemný zápas pro tyto týmy jedním z klíčových utkání jara. Domácí Sokol minule prohrál v Chotěboři a doma bude muset s týmy z druhé poloviny vyhrávat, pokud si chce zachovat příslušnost v KP i pro další ročník. Světlá naopak toto nepsané pravidlo naplnilo, když porazila Žirovnici. Herálec tedy dnes musel, Světlá mohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl vyrovnané skóre

V první půlhodině dnešního důležitého utkání se hrál spíše opatrný fotbal, založený na dobré obraně. Proto se diváci větší příležitosti nedočkali. Vše důležité se začalo odehrávat až od 31. minuty. V té totiž domácí J. Ptaszek  srazil v pokutovém území k zemi pronikajícího hráče Světlé a jelikož se jednalo o pokutové území Herálce, tak následoval pokutový kop. K překvapení domácích příznivců se k jeho exekuci vydal  brankář Světlé Jindřich Adamec, jenž však svým zakončením ukázal, že to nebyla jeho první penalta v kariéře – 0:1. Herálec se po obdržené brance jakoby probudil a začal na Světlou tlačit. Výsledkem bylo vyrovnání v 38. minutě. V. Uchytil rozehrál přímý kop z levé strany, následovala trma-vrma, ve které se nejlépe zorientoval Jan Ptaszek a vyrovnal na poločasových 1:1.

Světlá po návratu ze šaten ihned udeřila, Herálec zvládl už jen vyrovnat

Po změně stran zažila početná návštěva šok. Alespoň ta část, která fandila domácím. Herálečtí byli patrně myšlenkami ještě v kabině, neboť hned ve 47. minutě se skláři prokombinovali až před branku, kterou strážil M. Severýn a nikým nekrytý Jiří Petřík poslal hosty opět do vedení – 1:2. Domácím chvíli trvalo, než se z utrpěného šoku probrali, ale postupem času se vrátili do zápasu a začali tlačit na pilu. V 57. minutě pak přišlo vyrovnání, o které se zasloužil tvůrce domácí hry Vojtěch Uchytil. Ten se po výborné individuální akci prosadil tvrdou přízemní střelou a srovnal tak na 2:2. Herálec věděl, že bod z domácího zápasu je málo, a tak se i nadále hnal dopředu. Na hřiště přišel důrazný J. Hořínek, který se hned po svém příchodu v 79. minutě mohl zapsat mezi střelce. Střílená přihrávka, kterou se snažil usměrnit, se však mezi tři tyče nevešla. Pak ještě hostující hráči odvraceli míč po rohu z brankové čáry, ale remízu již nepustili. Utkání tak skončilo dělbou bodů po výsledku 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Jiří Moravec, trenér Herálce: Chtěli jsme vyhrát za tři body, místo toho máme jen jeden. Proto nemůžu být spokojen. Prohrávali jsme, pak dokázali zabrat, vyrovnali jsme a z následnéh otlaku chtěli rozohdnout. To se bohužel už nepodařilo..

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: V první části jsme měli více ze hry, tam jsme mohli zápas pro sebe rozhodnout. Pak jsme sice vedli, ale kluci zalezli, soupeř nás zatlačil a nakonec jsme byli rádi za bod.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - D. Okurka [-] , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] , M. Ptaszek [-] - M. Kovář [-] , F. Bureš [-] (79. J. Hořínek [-] ) , J. Skála [-] (71. P. Čejka [-] ) - V. Uchytil [-] - M. Kysilko [-] , P. Hamák [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Valenta [-] , J. Vaňásek [-] , D. Valenta [-] - J. Pohnětal [-] , L. Rezek [-] , L. Vodička [-] , P. Čuřík [-] (84. J. Miřátský [-] ) - J. Petřík [-] (90. J. Pešek [-] ) , M. Křikava [-] (88. M. Muzikář [-] ) -

ŽK: 15. J. Ptaszek - 42. L. Rezek , 45. P. Čuřík , 69. D. Valenta , 88. M. Karel .
Hráči zápasu: V. Uchytil , J. Ptaszek - D. Valenta .
Místo: Herálec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: KUČERÍK Milan - TESAŘ Jiří, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.