Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

7.5

Jídlo

8.5

Hrací plocha

6.5

Zázemí

3.5

V derby branka nepadla


Branky


0

Derby mezi Hrachovcem a Zašovou branku nepřineslo, přesto se bylo na co dívat. Zajímavou podívanou musely rozřešit pokutové kopy, ve kterých uspěli domácí.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po faulu ve vápně na Vaigla se nepískalo

 

Utkání se rozjíždělo pomalu, oba celky nechtěly udělat chybu a do ničeho se nepouštěly. Po počátečním oťukávání si první zajímavou příležitost vypracoval Jan Pavlica, jenž se odhodlal ke střele z dálky, ale Andrášik jeho pokus vyrazil na roh. Zašová měla více ze hry a dostala se do další šance, Podzemného pokus ale skončil těsně vedle. O dvě minuty později se stejný hráč dostal znovu k zakončení, ale to mířilo pouze doprostřed do rukavic připraveného Andrášika. V 15.minutě došlo k rozebíranému momentu, domácí útočník Radek Vaigl byl jasně faulován v pokutovém území, ale hlavní rozhodčí Křenek překvapivě rozpažil. Hrachovec se postupně dostával do hry a později si vypracoval zajímavou příležitosti, Varga dostal míč za obranu, vyslal do vápna nebezpečný centr, na který ani jeden z Vaiglů nedosáhl. Těsně před koncem úvodní půle mohli jít domácí do vedení, Jan Vaigl dostal za obranu milimetrový pas, ale jeho hlavičku do protipohybu fantasticky zlikvidoval Hadaš. 

V utkání dominovali oba brankáři

V úvodu druhé půle mohli jít do vedení hosté, Sekyra obdržel perfektní centr, ale hlavičku z bezprostřední blízkosti namířil pouze do tyče. O chvíli později mohl na druhé straně skórovat Radek Vaigl, ale jeho hlavičku zlikvidoval Hadaš. V 74. minutě měl čtvrtou příležitost v utkání aktivně hrající Jakub Podzemný, ale opět si vylámal zuby na pozorně chytajícím Andrášikovi. Čtyři minuty před koncem rozehrál přímý kop Jan Vaigl, ale Hadaš předvedl další výborný zákrok. Na konci zápasu se do dobré šance dostal střídající Štěpán, ale přestřelil. Utkání mělo hluché momenty, přesto nabídlo několik zajímavých akcí, branka však nepadla.

 

Bod k dobru zůstal doma

 

V penaltách se vyznamenal domácí brankář Andrášik, jehož hosté nedokázali dvakrát překonat a domácí si tak připsali bod k dobru. 



Ohlasy k zápasu


SK Hrachovec
Dušan Janošek - trenér: "Derby přilákalo do ochozu 150 diváků a ti odcházeli po zápase spokojeni. Po čtvrt hodině hry byl jasně faulován Radek Vaigl, ale rozhodčí faul neodpískal. Ozdobou utkání byli oba gólmani, každý chytil útočníkům tři šance. Penalty jsme zvládli 4:2."

TJ Zašová
Zdeněk Sladovník - trenér: "Opatrné utkání před pěknou diváckou kulisou. Žádný ze soupeřů nechtěl udělat chybu. My byli aktivnější i nebezpečnější, celkem nám fungovala mezihra, ale bohužel prakticky celé jaro se potýkáme s koncovkou. Všichni mluví o neodpískané penaltě, já si myslím, že kontakt tam asi byl, ale Vaigl šel k zemi hodně ochotně včetně hlasitého projevu a proto ji rozhodčí Křenek nefoukl."



Místo: Hrachovec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŘENEK Rostislav - ŠPUREK Václav (N), ŠKROBÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.