0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka uspěla v derby a připsala si 10. výhru v řadě!


Branky


0

Lidečko přivítalo na svém hřišti rozjetou Valašskou Polanku. Vyhrocené derby nabídlo pohledný fotbal, který jediným gólem rozhodl Jaroslav Gergela. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po necelé půl hodině hry se trefil Gergela

Hosté z Valašské Polanky působili v prvních minutách aktivně, ale do šancí je obrana domácího týmu nepustila. První chvíle vzrušení přišly až ve 20. minutě, hosté zahrávali standardní situaci, Novosad našel Františáka, jenž z voleje otestoval pozornost brankáře Kolínka, totožná situace se ani ne po minutě opakovala, tentokrát však polanský brankář vůbec nemusel zasahovat. Polančané znovu obrátili hru ve 27. minutě, trio polanských mladíků dokázalo rozebrat obranu soupeře, když David Ondra předložil míč Davidu Mačkovi a ten uvolnil Ondřeje Adámka, střela polanského obránce však skončila mimo branku. O dvě minuty později už se však polanský tým radoval, Novák povodil domácí obránce a nasměroval míč na Gergelu, ten si míč zpracoval a střelou pod břevno otevřel skóre. Ve 32. minutě Gergela hodil dlouhý aut, který doputoval až k Baranovi, ten se s míčem dokázal otočit a vystřelit, domácí brankář Hyžák však tentokrát včas zasáhl. Za domácí zahrozil ve 40. minutě Gargulák, dostal se do střely, která měla tvrdou razanci, polanský brankář ji vyrazil na rohový kop. Polančané šli do protiútoku ve 42. minutě, Barana vyslal do úniku Davida Mačka, ten stačil zakončit a Hyžák se stačil akorát ohlídnout, jak míč těsně míjí jeho pravou tyč.

Hosté si výhru pohlídali

Druhá půle už tolik brankových příležitosti nepřinesla, hrál se bojovný fotbal. Hosté se snažili bránit svůj hubený náskok, domácí neúspěšně hledali díry v obraně Polančanů. Šance se zrodila v 58. minutě, Polančané zahrávali rohový kop, David Ondra s Novákem předvedli signál, který druhý jmenovaný zakončoval střelou z 25m, bránu však přestřelil. O deset minut později si slibný pokus připravil Novosad, když využil nepřesnosti v rozehrávce polanských obránu, jeho rána však Kolínka nezaskočila. Možnost odskočit na dvoubrankový rozdíl měli hosté ještě v 78. minutě, David Maček uvolnil Řezníčka, ten už byl před Hyžákem sám, ale domácí brankář svůj tým podržel a jeho střelu zneškodnil. Mimo to se druhá půle nesla také v ostřejších zákrocích, rozhodčí neuděloval karty a hra se vyhrotila, derby mezi Lidečkem a Valašskou Polankou mělo opět pikantní příchuť, hosté svůj náskok nakonec ubránili a zvítězili podesáté v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Na tento zápas jsme se těšili celý týden. Bohužel hodinu před zápasem se u nás strhla velká bouřka, naštěstí jsme tento mač mohli odehrát. Celé utkání bylo absolutně vyrovnané. V prvním poločase byly na obou stranách k vidění nějaké šance, my jsme hrozili zvláště ze standardek, ale naši hlavičkáři tentokrát do brány nemířili. Polančané mají defenzivu opravdu vynikající. Prokázali to i u nás. Naši ofenzivní hráči se tentokrát neprosadili. Na konci zápasu se toto derby trošku vyhrotilo, ale sudí utkání zvládl, možná mohl v tom druhém poločase rozdat více žlutých karet, sice nám nedal možnost nadstaveného času, ale musím uznat, že stejně by se toho už asi moc neodehrálo. Jinak toto derby mělo všechno, dobrou atmosféru, plno lidí, jiskra na hřišti, nás jen mrzí, že jsme Polančanům jejich vítěznou sérii nepřetrhli."

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva: "Tři body z derby vždy chutnají sladce. Nám se v Lidečku daří, od roku 2011 jsme zde neprohráli a jsme rádi, že i dnes jsme to tady zvládli. Bylo to derby se vším všudy, nechyběly tomu emoce, závěr už byl vyhrocený až moc, ale nebudu se k tomu vyjadřovat. Tři body jsou pro nás to hlavní, pro ně jsme zde jeli a jsme rádi, že jsme soupeři oplatili podzimní porážku."



Sestavy


SK Lidečko
R. Hyžák [-] - R. Zezulka [-] , T. Františák [-] , R. Gargulák [-] (82. R. Čech [-] ) , P. Svoboda [-] (72. D. Ryza [-] ) , R. Číž [-] (33. P. Sekula [-] ) , M. Filák [-] (59. V. Ryza [-] ) , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , O. Adámek [-] - O. Zbranek [-] , J. Novák [-] , J. Gergela [-] - J. Řezníček [-] , D. Maček [-] - M. Baran [-] (72. L. Trčka [-] ) , D. Ondra [-] , P. Filgas [-]

ŽK: 57. R. Buček , 85. Z. Havelka - 88. J. Novák .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - MICHALEC Radek, LIŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.