Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice rozdrtily Ratiboř a jsou blízko postupu


0

První Kačice jsou blíže a blíže postupu do 1.A třídy, ve 23. kole si totiž připsaly další body za výhru 6:2 v Ratiboři.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratiboř vedení neudržela

Kateřinice jsou čím dál tím blíže postupu do 1.A třídy. V rámci 23. kola zajížděly do Ratiboře. Domácí mladý celek umí na svém hřišti potrápit kteréhokoli soupeře a i do tohoto duelu nastoupil s cílem potrápit favorita utkání a třeba jej obrat alespoň o bod. Hosté byli od úvodního hvizdu aktivnějším celkem, přesto to byli paradoxně domácí, kteří se dostali do vedení. Ve 28. minutě domácí založili rychlý protiútok, na jehož konci byl Filip Zubík, jenž z pravé strany vápna propálil brankáře Zimka – 1:0. Kateřinice však inkasovaná branka nikterak nerozhodila, o necelých sedm minut bylo srovnáno. Na malém vápně se uvolnil Václav Peredarjuk, jenž jubilejní 10. trefou v sezoně vyrovnal – 1:1. No a o další tři minuty později už hosté vedli, když se střelou k tyči prosadil Petr Hrabica – 1:2. Kateřinice potvrdily, že jsou vyzrálejším a zkušenějším celkem a do šaten šly ve spokojenější náladě. 

Čtvrtníček s Hrabicou obstarali čtyři góly

V druhém poločase se jasně ukazovalo, kdo má lepší celek. S ambicemi o postup do vyšší třídy hrající Kateřinice hned na začátku druhé půle přidaly další trefu, po faulu ve vápně se k míči postavil Štěpán Doležel, jenž se z penalt nemýlí – 1:3. A hned o minutu později kapituloval Galeta počtvrté, tentokrát míč za jeho záda dostal druhou brankou v utkání Petr Hrabica – 1:4. A bylo prakticky rozhodnuto. Hosté hráli, co potřebovali a domácí se také příliš do ničeho nehrnuli. V 58. minutě inkasovali snaživí domácí pátou branku z kopačky Ondřeje Čtvrtníčka – 1:4. Ten samý hráč opět unikl domácím obráncům a v 66. minutě skóroval na 6:1. Ratiboř nakonec přidala alespoň malou kosmetickou úpravu, na 2:6 snížil z přímého kopu René Kutěj. Ratiboř neudržela vedení a na lepší Kateřinice nestačila vysoko 2:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "Kateřinice byly celý zápas lepší a nakonec vyhrály jasně 6:2. Dali jsme dneska dva góly ze dvou šancí, co jsme měli. V druhé půlce dali během desíti minut tři góly a bylo rozhodnuto."




Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - R. Kutěj [-] - J. Ostřanský [-] , P. Mynařík [-] , J. Mikula [-] , R. Pařenica [-] , Z. Blizňák [-] , M. Uhrin [-] (53. M. Bogar [-] ) , R. Bernát [-] (71. P. Nguyen [-] ) , F. Zubík [-] (28. L. Fojtík [-] ) , A. Machálek [-]

TJ Sokol Kateřinice
M. Zimek [-] - O. Kuzník [-] (57. D. Husička [-] ) , P. Vrba [-] , Z. Ondra [-] , J. Kuzník [-] - P. Starec [-] , Š. Doležel [-] , O. Čtvrtníček [-] (76. T. Macík [-] ) , V. Kotrla [-] , P. Hrabica [-] (80. M. Londa [-] ) - V. Peredarjuk [-] (66. L. Dančák [-] )

ŽK: 62. Z. Blizňák - 82. P. Starec .
Hráči zápasu: O. Čtvrtníček , P. Hrabica .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 200. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - STODŮLKA Renek, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.