1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zašová opět padla na svém hřišti, tentokrát nestačila na Prostřední Bečvu


Branky


0

Zašové se na svém parádním domácím hřišti poslední dobou vůbec nedaří, s Prostřední Bečvou prohrála 1:4.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezvládli konec poločasu

Zašové se v poslední době nedaří. V minulém kole sice dokázala zvítězit na půdě Vizovic, to však byla povinná výhra, Vizovice se totiž trápí ještě více. Domácí se chtěli konečně chytnout, odrazit se k lepším výkonům kde jinde, než na domácím hřišti, kde se jim ovšem také nedaří. Prohráli zde poslední dva zápasy, jak s Valašskou Polankou, tak s Prlovem. Hostující trenér poslal do útoku obránce Pavla Kysučana, který celý poločas dělal domácím problémy. Úvod utkání vyšel hostům na jedničku. Hned v 6. minutě našel zmíněný Kysučan Jakuba Vaška, který překonal Hadaše – 0:1. Zašová však výborně zareagovala a hned čtyři minuty na to srovnala, když se trefil Jan Sekyra – 1:1. Zápas byl vyrovnaný, postupně však začala mít Bečva mírně navrch a pět minut před koncem vrátila vedení zpět na svou stranu, do střeleckých statistik se zapsal Martin Fiurášek – 1:2: Hráči Zašové už se asi viděli v šatně, když inkasovali téměř záhy další branku, s chutí hrající Pavel Kysučan napřáhl a jeho dělovka skončila přímo v šibenici Hadašovy svatyně – 1:3. Domácím vůbec nevyšel konec poločasu, do šaten se šlo za stavu 3:1 pro Prostřední Bečvu.

Bečva vedení v poklidu udržela

Pavel Kysučan splnil v útoku to, co od něj trenéři očekávali, a do druhého dějství jej nahradil nestárnoucí pětačtyřicetiletý Radek Pečiva, jenž prokázal, že má svému mužstvu stále co nabídnout. Hned v úvodu druhé půle si hosté vypracovali tlak, ze kterého rezultovala čtvrtá branka, míč si do své sítě nešťastně srazil obránce Miroslav Škrobák – 1:4. Hosté si po necelých padesáti minutách vypracovali výborný náskok, který si v poklidu drželi až do konce. Těsně před konečným hvizdem skóroval i matador Pečiva, ale gól nebyl uznán kvůli milimetrovému ofsajdu. Bečvany to však nemuselo mrzet, se Zašovou si přesto poradili s přehledem 4:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda - trenér: "V dnešním utkání jsme chtěli odčinit domácí porážku s Valašskou Polankou. K tomuto zápasu jsem povolal všechny zkušené bardy, v čele s Radkem Pečivou. Výtečně nám vyšel také tah s Pavlem Kysučanem v útoku, pronajal si celý první poločas pro sebe a zavzpomínal na svá slavná střelecká léta. Do druhého poločasu jej nahradil veterán Radek Pečiva, který má fotbalu stále co dát. Vladimír Fiurášek podal také skvělý výkon ve středu hřiště. Byli jsme celkově jasně lepším celkem, výhra je pro nás velmi cenná. V brance dostal šanci náhradník Malina a až na dvě chybky podal výborný výkon."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - V. Bublík [-] (46. J. Pobořil [-] ) , J. Podzemný [-] , J. Šuler [-] , J. Sekyra [-] , B. Trtík [-] , A. Maleňák [-] (40. T. Vilém [-] ) , J. Pavlica [-] (71. L. Škrobák [-] ) , J. Telecký [-] , J. Chlevišťan [-] , M. Škrobák [-]

FK Prostřední Bečva
R. Malina [-] - P. Kysučan [-] (46. R. Pečiva [-] ) , J. Ondryáš [-] (83. T. Závorka [-] ) , V. Fiurášek [-] (57. P. Kubáň [-] ) , J. Vašek [-] , L. Křenek [-] , M. Fiurášek [-] (86. L. Juroška [-] ) , R. Petřek [-] , M. Polášek [-] , O. Kuba [-] , R. Balejík [-]

ŽK: 57. J. Chlevišťan , 65. J. Sekyra , 69. T. Vilém , 78. B. Trtík - 58. J. Vašek , 78. M. Fiurášek .
Hráči zápasu: P. Kysučan .
Místo: Zašová. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVÁK Radek - SMÝKAL Miroslav, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.