J. Chlevišťan 32. (p.)
1:4
(1:2)
18. D. Maček
43. J. Novák (p.)
57. L. Daněk
89. S. Adámek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka si v Zašové dokráčela k šesté výhře v řadě


Branky


32. J. Chlevišťan (p.) - 18. D. Maček , 43. J. Novák (p.) , 57. L. Daněk , 89. S. Adámek (p.)
0

Valašská Polanka má výbornou formu, kterou chtěla potvrdit na oblíbeném trávníku Zašové. Domácí se dlouho rvali statečně, nakonec však na favorita utkání nestačili a prohráli 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel David Maček

První minuty utkání se oba soupeři poznávali a ve hře obou týmů byla řada nepřesností. Postupně se však hosté z Valašské Polanky aklimatizovali a na skvělém zašovském terénu předváděli kombinační fotbal, který jim svědčí. Byla to však domácí Zašová, kdo zahrozil jako první. V polanské kombinaci našel mezírku Vyvijal a připravil skvělou pozici pro Pobořila, domácí hráč však v tváří v tvář Jakubu Ondrovi selhal a branku minul. O tři minuty později už hosté slavili, Stanislav Adámek po křídle zavezl míč a doputoval s ním až do pokutového území, odkud směřoval přesnou přihrávku na nohu Davida Mačka, hostující útočník z první prostřelil Hadaše - 0:1. Polančané měli nadále více ze hry a kombinační hrou se snažili najít další díry v obraně Zašové, avšak nedařilo se. Ve 23. minutě se k přímému kopu postavil hostující Novák, jeho pokus Hadaš vyrazil na hlavu Ondřeje Zbranka, ten hlavičkoval na branku, ale domácí brankář pohotovým zákrokem zabránil další brance ve své síti. Zašová se do šancí dostával jen díky chybám hostující obrany, jednu takovou udělal polanský Zemánek ve 30. minutě, když poslal na svého brankáře Ondru náročný míč, tuto situaci musel polanský brankář hasit faulem a rozhodčí Nohavica nekompromisně nařídil pokutový kop, ten s přehledem proměnil Chlevišťan a bylo srovnáno. Polančané však v závěru první půle dostali soupeře pod tlak, David Maček se prodral mezi obránci a dostal se do samostatného úniku, který musel znovu hasit pozorný Hadaš, ještě v téže minutě se však zrodila akce, ve které domácí obránce zahrál rukou a pokutový kop si zkusili také hosté, konkrétně Novák, jenž dokázal tuto nabídku využít. Třetí branku do sítě Zašové mohl přidat David Maček, jenž se znovu ocitl zcela osamocen před Hadašem, ale i tentokrát vyšel z tohoto souboje vítězné brankář domácích.

Gólem z penalty korunoval výborný výkon Stanislav Adámek

Druhá půle přinesla podobný obrázek hry a ještě větší herní převahu hostujícího týmu. Pro Polančany byla důležitá 67. minuta, parádní kombinace započala u Řezníčka, ten poslal míč Davidu Mačkovi, mladý útočník Polanky už mohl střílet, ale zachoval rozvahu a ještě vylepšil pozici pro svého spoluhráče Lukáše Daňka a ten už dopravil míč do branky - 1:3. Polančané i nadále okupovali polovinu domácího týmu, ve 21. minutě vyslal Gergela do úniku opět Lukáše Daňka, Hadaš prokázal zkušenost a včas proti mladičkému útočníkovi vyběhl, v této akci si však Daněk způsobil svalové zranění a utkání pro něj skončilo. Polančané však i nadále disponovali ofenzivní silou, v 72. minutě vybídl Baran k nůžkám Davida Mačka, hostujícímu útočníkovi rána sedla, ale skvělý zákrok vytáhl i brankář Hadaš. Následně polanský nápor polevil a Zašová se dostala na útočnou půli, polanská obrana však domácím hráčům příliš nedovolila. Polančané skvěle kombinovali, jejich hra byla efektivní a v 76. minutě vyslal David Ondra do úniku Gergelu, ten byl sice v úhlu, ale i přesto donutil Hadaše zasáhnout, po následném rohu zahrozil Zbranek i jeho hlavičku Hadaš zneškodnil. Zoufalost domácích borců vyústila v 89. minutě, počínání osamoceného Barana hasil zašovský obránce jen za cenu faulu a Polančané dostali k dispozici druhý pokutový kop. K němu se postavil Stanislav Adámek a Hadaš tentokrát neměl nárok. Polančané tak pokračují ve vítězné sérii, která již čítá šest zápasů v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Zašová
Zdeněk Sladovník - trenér:

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva: "Nám se v Zašové hraje vždycky dobře, je tady perfektní terén, který svědčí hře, kterou se chceme prezentovat. Domácí byli ze začátku nepříjemní a bojovali, ovšem postupně jsme převzali v utkání iniciativu a vsítili první branku. Díky vlastním chybám jsme dovolili Zašové srovnat, ale ve druhé půli už jsme si dali na nepřesnosti v obraně pozor a přidali další branky. Dnes si zaslouží celý tým pochvalu, hráli jsme dobře a po zásluze zvítězili."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - V. Bublík [-] , J. Pobořil [-] (81. M. Štěpán [-] ) , T. Vilém [-] , F. Vyvijal [-] (71. J. Blabla [-] ) , J. Šuler [-] , J. Sekyra [-] , J. Pavlica [-] , J. Telecký [-] , J. Chlevišťan [-] , M. Škrobák [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - R. Trčka [-] , O. Adámek [-] , A. Zemánek [-] (36. L. Daněk [-] ) , S. Adámek [-] - D. Ondra [-] , J. Novák [-] , O. Zbranek [-] - J. Řezníček [-] (65. J. Gergela [-] ) , D. Maček [-] - F. Maček [-] (76. A. Šafařík [-] )

ŽK: 63. F. Vyvijal - 87. R. Trčka .
Hráči zápasu: S. Adámek .
Místo: Zašová. Počet diváků: 90. Rozhodčí: NOHAVICA Radek - KOŠÁREK Miroslav (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.