1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Kaštýle branka nepadla


Branky


0

Ve šlágru kola hostilo druhé Hovězí na svém hřišti Prostřední Bečvu. Zajímavý zápas branku nenabídl, a tak musely rozhodnout penalty. Ty lépe zvládli domácí, kteří si připsali bod navíc. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase gól nepadl

Šlágr kola sliboval zajímavou podívanou, utkal se totiž druhý s třetím týmem tabulky. Hovězí zatím na jaře nehraje tak přesvědčivě, jako v podzimní části, přesto bylo mírným favoritem zápasu, Prostřední Bečva totiž příliš nezvládá venkovní zápasy. Do utkání vstoupili aktivněji domácí hráči, kteří si vytvořili mírný tlak, ale ve všech pokusech si vylámali zuby na výborném brankáři Jurajdovi. Postupem času se hra vyrovnala a do šancí se začali dostávat i hosté, ti však měli podobný problém jako domácí, nedokázali totiž překonat brankáře Koňaříka. Na sto diváků branku nevidělo, a tak se do šaten odešlo za bezbrankového stavu. 

Oba brankáři udrželi čisté konto

Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Obě mužstva se tlačila dopředu, byl k vidění pohledný fotbal, ve kterém však dominovaly obrany. Velmi blízko vstřelení úvodní branky zápasu byl asi po hodině hry Radek Kučera, ale jeho střela minula Jurajdovu branku jen o kousek. V samotném závěru měl šanci útočník Šrámek, ale jeho hlavička mířila nad branku. V zajímavém zápase tak gól nepadl, rozřešení musely přinést pokutové kopy.

Bod navíc zůstal na Kaštýle

Utkání dospělo do penalt. Domácí střelci měli den a proměnili všechny své pokusy, hosté dvakrát nastřelili brankovou konstrukci, a tak bod navíc zůstal na Kaštýle. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Dneska to bylo vyrovnané utkání, obě mužstva chtěly hrát fotbal a tlačily se do útoku, ale byly to obrany obou týmů, které v utkání kralovaly. Myslím, že jsme brankových příležitostí měli o trochu více, ale v zakončení nám to bohužel nešlo. Remíza po normální hrací době byla asi spravedlivá a za bonusový bod z pokutových kopu jsme nesmírně rádi."




Sestavy


Sokol Hovězí
M. Koňařík [-] - R. Šimčík [-] , T. Juřica [-] , R. Kučera [-] , J. Kašpar [-] , M. Kučera [-] (22. Z. Kostka [-] ) - M. Blaha [-] - O. Šrámek [-] - M. Štrbík [-] , J. Tkadlec [-] , M. Hromada [-]

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , J. Vašek [-] , P. Kysučan [-] , L. Juroška [-] (67. V. Fiurášek [-] ) - L. Křenek [-] , P. Tomčány [-] , M. Fiurášek [-] , P. Kubáň [-] - L. Křenek st. [-] , J. Ondryáš [-] -

ŽK: 48. J. Kašpar , 72. T. Juřica - 87. P. Kysučan .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.