3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zašová nevyzrála na Lhotu u Vsetína


Branky


0

Probuzený střelec Ondra Lukáč se dvakrát trefil za Hadašova záda, a tak Lhota zvítězila 3:1.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas gól nenabídl

Hosté nastoupili do utkání ve Lhotě u Vsetína pouze necelé dva dny po dohrávce v Ratiboři, kterou zvládli a zvítězili 2:0. Zápas měl od začátku dobré tempo, první poločas byl vyrovnaný, obě mužstva se nezvládala dostat do mnoha šancí, a tak skončil poločas bezbrankovou remízou.

Zašová neudržela vedení

Zašová vstoupila skvěle do druhé půle a téměř okamžitě se dostala do vedení. Po faulu se k exekuci přímého kopu postavil Bronislav Trtík a střelou do šibenice nedal Smilkovi šanci – 0:1. Vedení hostujícího celku vydrželo pouze dvě minuty, Zgarba poslal z trestného kopu míč na hlavu Ondrovi Lukáčovi, který vyrovnal – 1:1. O necelých osm minut později šla Lhota do vedení, po faulu na Vojtíška proměnil pokutový kop střelou k tyči Daniel Zgarba – 2:1.  Zašová vrhla všechny své síly do ofenzívy, otevřela hru a nakonec za to byla potrestána. Pět minut před koncem zápasu poslal míč za obranu Kulhaj a Ondra Lukáč přeloboval vyběhnuvšího Hadaše– 3:1. V druhém poločase došlo k pěknému férovému momentu, David Jančina překonal brankáře Hadaše rukou, záložník Lhoty se však přiznal a hlavní rozhodčí Polaštík tak branku neuznal. Na Zašovou mírně dolehla únava po zápase v Ratiboři, neudržela vedení a ve Lhotě u Vsetína prohrála 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "První půle byla vyrovnaná. Hrál se dobrý fotbal, ale bez vyložených šancí. V druhém poločase se dostali hosté do vedení ze standardky, ale my jsme vyrovnali a poté z penalty šli do vedení. Po brance na 3:1 jsme už měli zápas pod úplnou kontrolou."

TJ Zašová
Zdeněk Sladovník - trenér: "Do zápasu jsme vstoupili s cílem bodovat, bohužel se projevila únava z páteční dohrávky. Kluci měli těžké nohy, nedostali jsme se do tempa. Vedení jsme nedokázali udržet a Lhota šla po sporném momentu v pokutovém území do vedení. Měli jsme šance, ale domácí taky. Za stavu 2:1 jsem poslal defenzivní hráče do útoku, ale nepohlídali jsme si ofsajdovou linii a bylo to 3:1. Šlo na nás vidět, že jsme byli unavení, nešla nám kombinace. Chtěl bych vyzdvihnout domácího hráče Jančinu, který se přiznal ke skórování rukou. Cením si toho, tohle se vidí málokdy."



Sestavy


FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - D. Vráblík [-] , D. Jančina [-] (89. M. Goláň [-] ) , P. Vojtíšek [-] (88. T. Zadrobílek [-] ) , P. Kulhaj [-] , T. Juřica [-] , O. Zeťák [-] , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , P. Orság [-] (44. M. Karlík [-] )

TJ Zašová
R. Hadaš [-] - V. Bublík [-] (64. J. Pobořil [-] ) , J. Podzemný [-] (85. M. Štěpán [-] ) , T. Vilém [-] , J. Šuler [-] , J. Sekyra [-] , B. Trtík [-] , J. Pavlica [-] , J. Telecký [-] , J. Chlevišťan [-] , M. Škrobák [-]

Hráči zápasu: D. Zgarba , O. Lukáč .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 55. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - ŠVACH Petr, LUKÁŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.