2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zašová se nevzdala a Hovězí porazila na penalty


Branky


0

Na Kaštýl přijela v rámci 17. kola Zašová. Domácí vedli už o dvě branky, přesto brali pouze bod. Zašové vyšly střídání, i díky kterým se jí podařilo vyrovnat a vyválčit druhý bod v pokutovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku obstaral kapitán Kučera

Hovězí vybojovalo v úvodních dvou jarních kolech pouze dva body, a tak se čekalo výrazné zlepšení. Domácí měli od úvodu zápasu jasně navrch, byli mnohem lepší a zaslouženě se dostali do vedení. V 17. minutě si na rohový kop nejvýše naskočil kapitán Martin Kučera a Hadaš musel poprvé lovit míč ze své sítě – 1:0. O chvíli později mohlo Hovězí vstřelit druhou branku, tentokrát to hlavou zkoušel Radek Kučera, ale Hadaš jeho pokus zlikvidoval. Zašové se v prvním poločase nedařilo vůbec nic, a tak byl poločasový hvizd rozhodčího Maloty velkým osvobozením. 

Sekyra okamžitě po nástupu na hřiště snížil

Hosté se na začátku druhého dějství zaměřili na neinkasování druhé branky, což se vůbec nepovedlo. Radek Kučera odcentroval přesně na kanonýra Ondřeje Šrámka, jenž se v těchto pozicích nemýlí – 2:0. Domácí se dostali do další šance, ale Šimčík si vylámal zuby na výborně chytajícím Hadašovi. Trenér hostí Sladovník dodal týmu nový impuls, na hřiště poslal Jana Sekyru a toto střídání se ukázalo jako velice povedené. Bývalý hráč Valašského Meziříčí svým prvním dotekem s míčem dokázal snížit – 2:1. A o dalších šest minut bylo překvapivě srovnáno, po chybě v rozehrávce se střelou mezi nohy brankáře Koňaříka prosadil Ondřej Petřek – 2:2. Hovězí přestalo hrát svůj fotbal a pustilo nabuzené hosty do hry. Zašová mohla dokonat fantastický obrat, těsně před koncem se Ondřej Petřek zbavil protihráčů, řítil se sám na branku, ale asi i díky úbytku sil nedokázal ve finální fázi překonat domácího gólmana. Zápas tak pokračoval v penaltovém rozstřelu. 

Loterii zvládla lépe Zašová

Zašová byla z penaltového puntíku úspěšnější, neproměnila pouze jeden pokus, zatímco domácí se mýlili hned dvakrát. Hosté tak z téměř ztraceného zápasu nakonec vyválčili dva body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Zašová
Zdeněk Sladovník - trenér: "Začátek zápasu se odehrával pod taktovkou domácích, kteří byli lepší, rychlejší, důraznější, nám se nedařilo téměř nic. V druhém poločase jsme ihned inkasovali, poté se nám vyplatilo střídání. Domácí překvapivě přestali hrát to, co hráli do té doby, vyklidili pole, díky čemuž jsme vyrovnali. Minulý zápas v Kačicích jsme byli lepší a prohráli jsme, teď jsme byli naopak horší a vyhráli jsme. Štěstí tentokrát stálo při nás. "



Sestavy


Sokol Hovězí
M. Koňařík [-] - J. Kašpar [-] , M. Kučera [-] , R. Kučera [-] (66. J. Zich [-] ) , T. Juřica [-] - M. Hromada [-] , T. Varaja [-] , K. Trlica [-] (23. R. Šimčík [-] ) , M. Štrbík [-] , M. Blaha [-] - O. Šrámek [-] -

TJ Zašová
R. Hadaš [-] , J. Podzemný [-] , T. Vilém [-] , O. Petřek [-] , J. Šuler [-] , B. Trtík [-] , A. Maleňák [-] (60. V. Bublík [-] ) , J. Pavlica [-] (66. J. Sekyra [-] ) , J. Telecký [-] (85. M. Štěpán [-] ) , J. Chlevišťan [-] , M. Škrobák [-]

ŽK: 58. M. Kučera - 33. J. Pavlica , 80. B. Trtík .
Hráči zápasu: M. Kučera - R. Hadaš .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Malota Vladimír  - NUC Jiří, TKADLEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.