2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládla Valašská Polanka


Branky


0

Ve šlágru kola přivítala Valašská Polanka na svém hřišti Hovězí. Hosté potřebují vyhrávat, aby drželi krok s prvními Kateřinicemi, ve víkendovém venkovním zápase jim to ovšem nevyšlo. Polanka byla lepší a zaslouženě zvítězila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanka si do šaten odnesla dvoubrankový náskok

V počátku utkání byli diváci ve Valašské Polance svědky bojovné hry. První brankovou příležitost si připravili hosté, v 16. minutě otestoval pozornost Kolínka Martin Štrbík, domácí brankář jeho ránu zlikvidoval. Polančanům se z protiútoku podařilo vstřelit branku, ale rozhodčí ji pro ofsajd neuznal. Další střeleckou příležitost si Hověžané připravili ve 20. minutě, konkrétně Šrámek, jehož střela s pomocí domácího obránce orazítkovala horní tyč polanské brány. Poté už však domácí začali více tlačit na soupeře z Horního Vsacka a ve 24. minutě už se radovali z regulérní branky. Centr Řezníčka posunul David Maček na svého bratra Filipa a ten střelou z voleje překonal Kašpara – 1:0. Polančané byli po vstřelené brance aktivnějším týmem a hra se odehrávala na polovině hověžského celku. Druhá branka se dostavila ve 33. minutě, Filip Maček poslal přihrávku na Jiřího Řezníčka a ten neměl problém dopravit míč do prázdné brány – 2:0. Hověžané mohli jít do kontaktu ve 36. minutě, Hromada poslal centr na hlavu Šrámkovi, zkušený borec však hlavičkoval nad bránu. Do šaten si tak domácí tým odnášel dvoubrankový náskok.

Snížení obstaral kanonýr Šrámek

Úvod druhé půle přinesl větší aktivitu hostů, ti se však do zabezpečené obrany Valašské Polanky dostávali jen stěží. Až v 58. minutě domácí obrana zaváhala s odehráním balonu,  do střelecké pozice se dostal kanonýr Ondřej Šrámek, jehož střela k tyči tentokrát slavila úspěch - 2:1. Polančané ovšem nechtěli připustit drama a jejich hra směřovala ke vstřelení třetí branky. Slibnou příležitost rozhodnout měl v 70. minutě Filip Maček, tváří v tvář Kašparovi však neuspěl, protože hostující brankář pohotově zasáhl. Mezi obránci se také dokázal uvolnit David Maček, jeho střela jen těsně minula tyč Kašparovy brány. Hovězí to zkoušelo v 76. minutě, Hromada znovu hledal Šrámka, ale tato spolupráce byla opět neúspěšná. Hosté mohou litovat příležitosti z 87. minuty, kdy do rozhozené obrany domácích pálil Šrámek, branku však trestuhodně přestřelil a Polančané už potom dokráčeli k zisku tří bodů, čímž oplatili soupeři porážku z podzimní části sezony a posunuli se na 4. příčku v tabulce 1.B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler - vedoucí mužstva: "Jsme rádi, že se nám tentokrát podařilo proti Hovězí prosadit a zvítězit. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a ve druhé půli měli dostatek šancí na to, abychom výhru pojistili už dřív. Doma bychom určitě chtěli vyhrávat."

Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "Utkání v Polance mělo opatrný začátek, my jsme byli blízko úvodní brance, ale trefili jsme jen břevno, pak převzali otěže zápasu domácí, po dvou našich chybách dali dvě branky a o poločase zaslouženě vedli. V druhé půli jsme hru zlepšili a dali kontaktní gól. Těsně před koncem jsme měli dokonce obrovskou šanci vyrovnat, ale bohužel se nám to nepodařilo. Do příštích zápasů musíme naše výkony určitě zlepšit, pokud chceme pomýšlet na lepší výsledky."



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , O. Adámek [-] , A. Zemánek [-] , S. Adámek [-] , P. Filgas [-] (64. J. Gergela [-] ) - D. Ondra [-] , J. Novák [-] (57. M. Baran [-] ) , F. Maček [-] - J. Řezníček [-] (74. L. Daněk [-] ) , D. Maček [-] -

Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - R. Šimčík [-] , M. Kučera [-] - M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] , M. Hromada [-] - O. Šrámek [-] - K. Trlica [-] (80. J. Zich [-] ) , J. Tkadlec [-] (64. Z. Kostka [-] ) , J. Kašpar [-] , T. Varaja [-]

ŽK: 55. P. Filgas - 60. M. Kučera .
Hráči zápasu: J. Řezníček , F. Maček .
Místo: Val. Polanka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - SKALICKÝ Libor, LOUBAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.