Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola došel až do penalt


0

Ve šlágru kola hostilo Hovězí Lhotu u Vsetína. Domácí mužstvo doufalo, že na svém hřišti uhraje dobrý výsledek, díky kterému by drželo krok s prvními Kateřinicemi. To se nakonec povedlo pouze částečně. Lhota totiž vedla už o dvě branky, Hovězí se nakonec podařilo vyrovnat a vybojovat bod navíc na pokutové kopy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota v poločase vedla 2:0

První jarní kolo se na Kaštýle hrál fotbal dvou rozdílných poločasů. V první půli byli daleko aktivnější hosté ze Lhoty. Do první velké šance se dostal Jan Doležel, ale sám před brankářem jej prostřelit nedokázal. O chvilku později se však dostal za záda domácích obránců podruhé a tentokrát přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení – 0:1. Lhota dále pokračovala v dobrém výkonu a díky tomu se těsně před poločasem dokázala prosadit podruhé, když z přímého kopu navýšil vedení hlavou Ondřej Blažek – 0:2.

Střídající Šrámek dvěma brankami vyrovnal

Druhá půle měla však naprosto opačný ráz. Domácí svého soupeře zatlačili a začali se dostávat do šancí. V 61. minutě přišel na plac nejlepší střelec Hovězí Ondřej Šrámek, což se ukázalo jako skvělý tah domácích. Při jednou z průniků byl ve vápně sražen domácí Martin Hromada a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil právě střídající Šrámek a dostal Hovězí do kontaktu – 1:2. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po závaru před brankou pálil nebezpečně Richard Šimčík, jeho střelu dokázal Smilek v brance hostů ještě vyrazit, ale na dorážku Šrámka už byl krátký – 2:2. Další branky už v normální hrací době nepadly, a tak se šlo na penalty,

Bod navíc zůstal na Kaštýle

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, kteří tak skvěle dokonali obrat a připsali si bodík navíc. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "V utkání proti Lhotě jsme do zápasu nevstoupili dobře, hodně jsme kazili i jednoduché přihrávky a v první půli se vůbec nedostali do hry. Po dvou našich chybách jsme navíc od dobře hrajícího soupeře inkasovali dvě branky a o poločase by si na nás asi vsadil jen málokdo. V druhé půli jsme se však dokázali zvednout a díky zlepšenému výkonu soupeře zatlačit a vyrovnat. Nakonec jsme získali bonusový bod v penaltách. I tak nás dost mrzí špatný výkon v první půli a díky tomu ztráta jednoho bodu, ale remíza po normální hrací době byla asi vzhledem k průběhu utkání spravedlivá."

FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "V prvním poločase jsme měli zápas pod kontrolou, dali jsme dvě branky a drželi soupeře na dostřel. Pak jsme však posadili domácí na koně nesmyslným faulem, za který byla nařízena penalta. Za stavu 1:2 ještě Vojtíšek se Zgarbou mohli rozhodnout, ale domácí díky své bojovnosti vyrovnali. Zkušený Šrámek hrál na hranici sebeobětování. Před zápasem bychom bod brali, teď je to málo.“



Sestavy


Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - R. Kostka [-] (18. R. Šimčík [-] ) , M. Kučera [-] - M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] , M. Hromada [-] - - T. Varaja [-] , K. Trlica [-] , R. Kučera [-] , J. Tkadlec [-] (61. O. Šrámek [-] ) , Z. Kostka [-] (46. V. Kocurek [-] )

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - T. Juřica [-] , M. Karlík [-] , F. Zimek [-] , P. Vojtíšek [-] , J. Doležel [-] , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , D. Vráblík [-] (76. D. Jančina [-] ) , O. Zeťák [-]

ŽK: 35. M. Kučera - 56. F. Zimek .
Hráči zápasu: O. Šrámek - O. Blažek .
Místo: Hovězí. Rozhodčí: KŘENEK Rostislav - BLAŽEK Vladimír, TKADLEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.