2:1
(0:0)
72. J. Nováček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dohrávané v deseti


Branky


84. M. Kováč , 90. T. Adamický - 72. J. Nováček (p.)
0

V místním derby se utkaly týmy SK Toužim B a TJ Sokol Útvina. V derby rozhodlo domácí prostředí a zkušení hráči, kterých bylo více na straně Toužimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktický boj

Oba dva týmy se velmi dobře znají, jak na hřišti, tak i mimo něj. Ovšem veškeré sympatie šly při derby stranou. Známého soupeře bylo těžké překonat a oba týmy stále nemohly přijít, jak na to. První poločas a celý zápas probíhal v krásném tempu a na vysoké úrovni, za kterou by se nemusely stydět ani o dvě třídy výše. Diváci si první poločas náramně užili, i když ani na jedné straně nepadl gól. Blíže gólu měla Útvina, která za poločas dvakrát orazítkovala branku Milana Levka. První poločas nechal fanoušky napjatými nemohouce se dočkat druhého poločasu.

Červená karta nerozhoduje.

Do druhého poločasu oba týmy nastoupily velmi soustředěné. Hráči se rvali o vedení a svým fanouškům chtěli naservírovat co nejříve gól. Zápas byl stále vyrovnaný a diváci si na vzrušení museli počkat až do 72. minuty, kdy byla odpískána penalta. Faulu se dopustil již jednou trestaný Hejkal Miroslav, což pro něj znamenalo druhou žlutou kartu a předčasný odchod do sprch. Penalta za stavu 0:0 při derby je dar, který se neodmítá. K penaltě se postavil Nováček Jan, který vstřelil první gól zápasu. Všechno hrálo v neprospěch Toužimi a derby v deseti lidech se těžko vyhrává. Ovšem pro Toužim neni nic dostatečně velká výzva a za podpory svých fanoušků jim nezbývalo nic jiného, než hrát vabank. V deseti hráčích Toužim dokázala vytvořit tlak, ze kterého domácí hráči dokázali vytěžit gól, po vyhraném souboji v hostující šestnáctce. Zápas rozhodly zkušenosti. V Útvině hraje dost mladých hráčů, kteří ještě potřebují nasbírat zkušenosti. V nastavených minutách přiletěl do útvinského vápna míč, který se dostal k střídajícímu Tomáši Adamickému, jenž věděl, kterým směrem má míč poslat. Zázraky se dějí a Toužim si připsala velmi důležité tři body, které ji přiblížily k titulu. 



Ohlasy k zápasu


SK Toužim B
Karel Krejčí: Krásné derby na velmi vysoké úrovni. Oba týmy předvedly výborný výkon plus tři body k tomu. Co víc si přát?

TJ Sokol Útvina
Vít Červenka: Remíza by zápasu slušela více. V týmu máme mladé hráče, kteří potřebují nasbírat zkušenosti.



Sestavy


SK Toužim B
T. Kváč [-] - J. Řezáč [-] , P. Krejčí [-] , B. Nekola [-] , J. Metlický [-] - T. Kolena [-] , J. Havlovic [-] , J. Paluch [-] - M. Kováč [-] , M. Hejkal [-] , T. Moravec [-] (61. T. Adamický [-] )

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - V. Hudec [-] , F. Chrenák [-] - J. Kamenický [-] - M. Diviš [-] , V. Gabriško [-] , P. Staněk [-] , L. Bindr [-] , J. Slabý [-]

ŽK: 32. P. Krejčí , 54. J. Havlovic , 55. M. Hejkal . ČK: 73. M. Hejkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Botoš Robert - DRABÍK David (N), LAVO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.