2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum černým koněm ligy?


Branky


0

Další tři body pro Chlum znamenají posun na druhou příčku v tabulce, navíc pouze s jednobodovou ztrátou na první místo. S Chlumem se letos musí v boji o titul prozhodně očítat. Do postupových dostihů by jistě chtěl promluvit i Hradec, musí však předvadět vyrovnanější výkony. než doposud.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejprve sprcha šancí, poté půst

V první půli bylo znát, že ani jeden celek nechce udělat chybu, aby nemusel dotahovat nepříznivé skóre. K vidění byla proto opatrná hra. Zčistajasna se sám na brankáře řítil Michal Wagner, který tutovkou pohrdl a po jeho vzoru tak činili i další spoluhráči. Červenkova střela se neujala, o chvilku dříve vyrazil brankář Poslední Šaškovu střelu k Wagnerovi, ale ten z úhlu mířil mimo.... No, bylo toho na hostující obranu hodně. V 17. minutě také poprvé kapitulovala. Aktivní Šašek nacentroval z pravé strany přesně na hlavičku Tomáše Červenky, který svůj pokus, i s přispěním tyče, dopravil do sítě. Chlum se dostal do vedení, samotný Červenka na čelo tabulky střelců. Po zbytek poločasu byla k vidění vyrovnaná hra bez šancí. Princip o výjimce potvrzující pravidlo prokázal ve 34. minutě Tomáš Vozabule, jehož střela hlavou nachytala vyběhnuvšího Kvíderu. Poločasové skóre: 1:1.

Rozhodl vlastní gól Hradce

Ani ve druhém poločase nebylo k vidění moc příležitostí a hra byla spíše vyrovnaná. Prvním výraznějším momentem byl až gól na 2:1, který padl v 56. minutě po centru obránce Václava Calty, který si hostující obrana nešťastně srazila do vlastní svatyně. Jak trefně poznamenal chlumský Bořík, "ani tento moment neotevřel stavidla." Hradci se zkrátka proti dobře organizované obraně nedařilo. Deset minut před koncem mohl náskok pojistit nehlídaný Roman Šašek, ale jeho střela z velkého vápna se neujala. Nemastné, neslané utkání tak skončilo výhrou domácích v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Po první čtvrthodině mohlo být po zápase, ale bohužel jsme neproměnili šance. Naštěstí nás to nemuselo mrzet, protože jsme nakonec vyhráli, ale mohli jsme utkání dohrávat ve větším klidu."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Dufek, obránce Hradce: "My jsme po celý zápas nehráli dobře. Rozhodčí pouštěl dost tvrdou hru, a protože hřiště je v Chlumu jedno z nejkřivějších a nejtvrdších, na kterých se hraje, byla to spíš taková nakopávaná a okopávaná."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - R. Šašek [-] , S. Eret [-] , V. Ernest [-] (74. P. Bořík [-] ) , L. Heřman [-] , T. Červenka [-] (80. P. Šindelář [-] ) , M. Wagner [-] , Z. Švec [-] , R. Roud [-] (78. L. Hajšman [-] ) , L. Hajšman [-] , V. Calta [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - L. Varga [-] , R. Straka [-] , J. Toman [-] , T. Dufek [-] - P. Paum [-] , J. Kaplan [-] , O. Lihm [-] (64. J. Türk [-] ) - R. Švarc [-] , R. Fisher [-] (64. V. Höfer [-] ) , T. Vozabule [-]

ŽK: 37. S. Eret , 79. L. Heřman - 78. P. Paum , 88. J. Toman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - PELIKÁN Miloš (N), ANTOŠ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.