2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z devadesáti minut vítěz nevzešel


Branky


0

Jak Neurazy, tak Smolivec měly před vzájemným duelem shodně po čtyřech bodech. Zvítězit tak určitě chtěly oba celky, nakonec se rozešly smírně. Litovat můžou hosté, kteří byli po většinu utkání lepším týmem. Domácí Tatran může být za remízu rád, neboť převážnou část utkání hrál v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový film Vladimíra Morávka: Nuda v Neurazech

První půle nic zajímavého nepřinesla. Navrch měli hosté, kteří kontrolovali míč a několikrát se dostali na dostřel domácí branky, ale žádný gól z toho nevzešel. Na druhé straně mohl Tatran využít několika nedorozumění v obraně Smolivce, to se však také nepodařilo. Co k tomu dodat? Sudí Lejsek žádnou kartu neudělil, ani jeden z týmu nevystřídal, a tak se radši přesuňme k poločasu druhému, kde se toho událo podstatně více.

 

Přetahovaná skončila remízou

Po změně stran se konečně začalo něco dít. Starý Smolivec, vědom si své převahy, se hnal za vítězstvím. Nakročil k tomu parádně. Již v 47. minutě se po krásné kombinaci po levé straně hřiště proťukal až ke gólu Petr Arnošt. Obdržená branka domácí probudila a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Po standartní situaci si na hlavičku naskočil jeden z nejzkušenějších a zároveň nejmenších hráčů na hřišti - Marian Vladař, a bylo to 1:1. Brankář Karlík po zápase sympaticky přiznal, že prostor malého vápna by měl být jeho teritoriem, tudíž gól bere na sebe. Gólová radost Marianu Vladařovi zachutnala natolik, že o dvě minuty později se rozhodl, si dát další chod. "Mána" využil zaváhání v soupeřově rozehrávce a v souboji jeden na jednoho proti již zmiňovanému Karlíkovi skóroval podruhé. Pro hosty mohlo být ještě hůř, ale od třetí inkasované branky je zachránil vracející se Václav Nachtman, který téměř z brankové čáry odkopl lobovaný míč. Do závěrečného hvizdu zbývala přibližně půlhodinka, a tak začal závěrečný nápor Smolivce. Všechny střely, ať už ze střední či delší vzdálenosti však dokázal pochytat Marian, nebo mířily mimo tři tyče. Jednou dokonce z brankové čáry odkopával domácí bek. Zasloužené vyrovnání přišlo v 72. minutě. Po závaru v pokutovém území se míč odrazil k Dušanu Štutikovi, a pro rotoho nebylo problém, doklepnout míč do odkryté klece. Smolivec se snažil překlopit stav na svou stranu, ale další góly již nepadly.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
TJ Tatran Neurazy: Komentář klubu TJ Tatran Neurazy se nám tentokrát nepodařilo sehnat. Děkujeme za pochopení.

SK Starý Smolivec B
Roman Karlík, brankář Starého Smolivce: "V podstatě bych se spíš omluvil za nevyběhnutí při prvním gólu. Jinak bych řekl, že jsme zbytečně remízovali v zápase, který byl náš. Myslím si, že jsme měli po téměř celý zápas navrch. Strašně se mi líbilo, jak jsme dokázali kombinovat a přehrávat soupeře. Musíme prostě začít dávat víc gólů a dělat méně chyb. Bohužel soupeř naše chyby trestá, my ty jejich málokdy."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - V. Kuska [-] , V. Novák [-] , J. Uzel [-] , M. Čihák [-] , M. Martínek [-] , P. Tříska [-] , M. Vladař [-] , L. Brabec [-] , J. Bureš [-] , V. Tříska [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Arnošt [-] , J. Kovařík [-] (46. P. Panýrek [-] ) , M. Tatar [-] , V. Fiala [-] , D. Štutika [-] , V. Nachtman [-] , T. Houlík [-] , P. Pechr [-] , V. Spour [-] , J. Beneš [-]

Hráči zápasu: V. Marian - M. Tatar .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lejsek Pavel - VLADAŘ Josef (N), NESVEDOVÁ Michaela (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.