Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

No konečně!


Branky


0

Na půdě Starého Smolivce se zrodila první výhra posledního Baníku Mantov. Hosté konečně začali proměnovat své šance a odměnou jim byly 4 přesné trefy, které stačily na výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná kopaná a poločasová remíza

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří již nutně potřebovali vyhrát. A kdy jindy by se jim to mělo podařit, když ne proti Starému Smolivci, kterému se ne zrovna daří. Úvodní nápor vyústil ve vedoucí gól. Ve 14. minutě si míč do vlastní sítě srazil Jiří Šíma, ale trefa byla připsána Michalu Šimandlovi. Inkasovaná branka domácí probudila a během tří minut dokonale otočili skóre. Ve 20. minutě vyrovnal David Šíma a v minutě 22. Vladimír Spour, na jehož střelu z dálky Tomáš Rehák neměl nárok. V 36. minutě si Mantov zřejmě řekl, že vyrovnanému obrazu hry by slušela remíza, a tak se po závaru ve vápně domácích dostal k míči Petr Šmrha, který určil poločasový stav 2:2.

Baník vstřelil o dva góly více

Druhá půle byla už úplně o něčem jiném. Domácí se ještě viděli v kabině a už prohrávali. V 46. minutě vrátil svému celku vedení Jakub Janouškovec, který předvedl svůj nejlepší výkon v sezóně. Smolivec se pak hnal za vyrovnaním, ale nedokázal si vypracovat žádnou větší příležitost, natož skórovat. Na konečných 4:2 upravil v 62. minutě obránce Tomáš Fekl, kterého zdařilý výkon, stejně jako Jakuba Janouškovce, katapultoval do sestavy kola. Baník se může radovat z první výhry, Smolivec musí zabrat, jestli ještě chce zachytit čelo tabulky a vrátit se do 3. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, záložník Starého Smolivce: "Na začátku na nás vlétli a slušně nám zatápěli. No a pak jsem vstřelil gól na 0:1 pro ně - ukázková šibenice :) Nicméně později se hra vyrovnala a zásluhou Davida Šímy a Vládi Spoura jsme otočili. Poločas však skončil nerozhodně. Druhou půli jsme začali tragicky, kdy individuální chybu potrestal soupeř gólem. Až do konce jsme hráli vyrovnané utkání, ale soupeř využil jeden z brejků a bylo po zápase."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Konečně nějaké góly a hlavně body. První půle byla trochu divočejší, rychle jsme šli do vedení, soupeř nás ovšem zaskočil dvěma slepenými góly, ale do poločasu se naštěstí podařilo ještě srovnat. Druhý poločas nás podržel vynikající Rehák, několik tutovek vychytal. Vítězství bylo zasloužené, jakmile jsme se dostali do dvoubrankového vedení, tak jsme výsledek dokázali pohlídat."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - J. Šíma [-] , P. Arnošt [-] , J. Beneš [-] , P. Pechr [-] , M. Tatar [-] , D. Štutika [-] , V. Nachtman [-] (62. M. Krejčí [-] ) , V. Fiala [-] , V. Spour [-] , D. Šíma [-] (62. T. Houlík [-] )

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - K. Kadlec [-] , T. Korba [-] , R. Khomyn [-] , T. Fekl [-] - A. Ulč [-] (46. J. Machač [-] ) , M. Šimandl [-] , J. Hrubý [-] - J. Janouškovec [-] (80. L. Housar [-] ) , M. Wizovský [-] , P. Šmrha [-] (70. L. Janeček [-] )

ŽK: 77. V. Spour - 75. L. Janeček .
Hráči zápasu: J. Beneš - J. Janouškovec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Křen Jiří - PANÝREK Michal (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.