0:4
(0:2)
6. J. Kaplan (p.)
38. R. Fisher
68. J. Šmejkal
87. R. Švarc (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec dokráčel k pohodovému vítězství 4:0


Branky


6. J. Kaplan (p.) , 38. R. Fisher , 68. J. Šmejkal , 87. R. Švarc (p.)
0

V sobotní předehrávce přicestoval třetí Hradec na půdu páté Líšiné. Hosté byli po výhře 5:0 nad Mantovem mírným favoritem, ale Líšiná měla za sebou dlouhou bodovou šňůru, kterou navíc zaznamenala proti silným soupeřům, a tak nebylo předem vůbec nic jistého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec Líšinou k ničemu nepustil

Oba celky musely řešit problémy se skládáním sestavy. Líšiné především vinou zranění chybělo pět hráčů ze základní sestavy, Hradci dokonce šest. Vůbec poprvé naskočil za hradeckou rezervu Jakub Ibehej, útočník jinak nastupující za A tým. Úvod vyšel lépe hostujícím. Již v 5. minutě byla po faulu nařízena penalta, kterou s klidem proměnil Jiří Kaplan. Vzápětí mohl navýšit  už zmiňovaný Ibehej, ale Fisherovu nabídku vinou nepřesného zakončení nezužitkoval. Ve 20. minutě prošel Hrdina až před brankáře Jaroslava Žigmunda, který jedovatou střelu vyrazil na rohový kop. Z toho se k hlavičce dostal stoper Kadera, ale Žigmund i tentokrát své spoluhráče podržel. Následovala pasáž, kdy si ani jedna strana nevypracovala soustavný tlak, natož gólovou situaci. Přesto se do přestávky Hradec ještě jednou radoval. Sedmatřicetiletý Luboš Kadera, kterého závěr podzimní části zastihl ve výtečné formě, se po velkolepém sólu dostal až před branku Líšiné, načež celou akci vyšperkoval nezištnou přihrávkou na Reného Fishera, pro kterého nebylo problémem trefit odkrytou klec. Hradecký trenér Tomáš Kodera mohl být s výkonem svých svěřenců spokojený. Jedinou kaňkou byla zranění dvou klíčových hráčů - záložníků Tomana s Kaplanem.

Další dva góly do sítě domácích

Hradec musel do druhé půle nastoupit skutečně jen v deseti lidech. Tomana totiž ještě před přestávkou vystřídal Höfer a za Kaplana již neměl kdo naskočit. Nejnebezpečnější akcí domácích byla akce z 50. minuty, ale nejednalo se o nic, s čím by si Poslední musel dělat starosti. Naopak Hradci ani dvoug=olové vedení nestačilo a do svého soka bušil hlava, nehlava. Mezi ty největší šance patřil únik Ibeheje, ale jeho záměr Žigmund vystihl. V 68. minutě se stav opět měnil. Po pohledné akci Fishera doklepl míč do sítě Jan Šmejkal. Deset minut před koncem se do třetí stoprocentní šance dostal Ibehej, ale ani tentokrát mu nebylo přáno. V 85. minutě se do statistik zapsal domácí špílmachr Jan Černý, když dal sudímu Langmajerovi příiš hlasitě najevo, co si o jeho rozhodování myslí. Na konečných 0:4 z pohledu nebohé Líšiné upravil z pokutového kopu skvěle hrající Radoslav Švarc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Proti Hradci jsme doufali, že bychom mohli vyhrát. Bohužel jsme se potýkali s velikou marodkou a soupeř měl navíc nějaké posily z A týmu. Podzim chceme zakončit s 15 body, což bychom ještě mohli zvládnout."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "I ve značně pozměněné sestavě jsme měli utkání od začátku jasně ve svých rukou a zcela zaslouženě vyhráli. Domácí se o lepší výsledek připravili vlastní nedisciplinovaností! Opět mě jen mrzí množství neproměněných šancí."



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - M. Loritz [-] , J. Bukovanský [-] , L. Bauer [-] , J. Langmajer [-] , K. Lhoták [-] , O. Friedrich [-] , J. Schejbal [-] , M. Hrdonka [-] (28. J. Černý [-] ) , M. Klich [-] , T. Benda [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , L. Kadera [-] , R. Švarc [-] , J. Toman [-] (20. V. Höfer [-] ) - J. Šmejkal [-] , J. Kaplan [-] , J. Hrdina st. [-] - R. Fisher [-] , J. Ibehej [-]

ŽK: 6. M. Klich , 87. J. Zikmund - 18. J. Toman , 31. J. Kaplan . ČK: 85. J. Černý .
Hráči zápasu: K. Lhoták - L. Kadera .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - BERKA Radek (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.