Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum je po kanonádě opět první


Branky


20. T. Červenka , 46. M. Wagner , 55. V. Calta , 57. S. Eret , 65. S. Eret , 70. T. Červenka , 75. V. Calta
0

Velmi zajímavý duel byl k vidění v Chlumu. Starý Smolivec odehrál dobrý první poločas, po kterém ještě prohrával pouze 1:0, ale druhé dějství již bylo úplně o něčem jiném. Díky dvěma trefám Červenky, Calty i Ereta a jednom gólu Wagnera svítilo po devadesáti minutách na tabuli hrozivé skóre 7:0. Chlum se dostal zpět na špici tabulky, Smolivec tápe dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná kopaná a jednobrankové vedení Chlumu

První půle ještě vůbec nenasvědčovala tomu, jaký debakl si nakonec Smolivec na cestu odveze. Hostům se dařilo v kombinaci, vytvořili si několik náznaků šancí, ale k přímému ohrožení Kvíderovy svatyně to nevedlo. Chlum se s nějakou dlouhou přechodovou fází nezdržoval a všechno co šlo, hrnul do soupeřova vápna. Ale ani domácí nebyli v úvodní čtvrthodině nebezpeční. Bezbrankový stav trval až do 20. minuty. Roman Karlík neudržel ve své náruči míč, toho se zmocnil útočník Eret, a ten z druhé vlny našel dobíhajícího Tomáše Červenku, na kterého zívala už jen odkrytá branka - 1:0. Několik málo okamžiků před koncem poločasu byl ještě k vidění závar před hostujícím brankářem, ale Heřmanovu střelu dokázal jeden z bránících hráčů na poslední chvíli odkopnout do bezpečí. Relativně vyrovnané první dějství skončilo těsným vedením Chlumu.

Šest gólů za dvacet minut

Hosté se na nové polovině hřiště ještě ani nerozkoukali a už lovili balón ze své sítě podruhé. Hrotový útočník Michal Wagner se prosmýkl mezi dvěma hráči a své sólo zakončil přesnou střelou, na kterou Karlík nemohl dosáhnout. Dvojnásobný náskok chlumské uklidnil a dodal přesnosti i sebevědomí do kombinace. Na 3:0 navýšil krajní bek Václav Calta, kterého na hranici vápna vůbec nikdo nehlídal. Za další dvě minuty poslal Ernest milimetrový pas na hlavu Stanislava Ereta a ten se z podobnách pozic mýlí málokdy. V 65. minutě přidal Stanislav Eret svou druhou branku, která znamenala vedení 5:0. Asistenci si připsal Parák. Druhým dvougólovým střelcem dne se stal Tomáš Červenka, který po závaru ve vápně propálil vše, co mu stálo v cestě. Smolivec byl na odpis, naopak nadšení domácí diváci skandovali "deset, deset." Tuto metu ještě více přiblížil Václav Calta, když jemně tečoval nadýchaný centr a míč vymetl pavučinky v Karlíkově brance. Zápas mohl klidně skončit 8:0, ale Parákovu akci, při které běžel z úhlu sám na brankáře, zneškodnil Roman Karlík. Chlum tak díky parádní druhé půli rozstřílel trápící se Smolivec a usadil se na první příčce tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Dnes jsme odehráli skvělý zápas. V první půli se hrálo ještě poměrně opatrně, ale druhou půli jsme začali výborně a poté už nám všechno vycházelo a soupeř odpadl. Podařilo se nám vstřelit krásné góly a bylo těžké vybrat pouze dva nejlepší hráče, protože dobře hráli všichni. Navíc nás těší, že jsme se vyhoupli do čela tabulky a že se diváci dobře bavili."

SK Starý Smolivec B
Roman Karlík, brankář Starého Smolivce: "Všechno bylo špatně."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (75. L. Hajšman [-] ) , L. Heřman [-] , L. Hajšman [-] , P. Bořík [-] (60. S. Parák [-] ) , V. Calta [-] , V. Ernest [-] (79. P. Šindelář [-] ) , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Smažík [-] , D. Šíma [-] , R. Ostříž [-] , J. Šíma [-] (62. P. Pechr [-] ) , P. Arnošt [-] , J. Beneš [-] , D. Štutika [-] (72. T. Houlík [-] ) , V. Nachtman [-] (70. M. Krejčí [-] ) , V. Fiala [-] (60. M. Tatar [-] ) , V. Spour [-]

Hráči zápasu: Z. Švec , S. Eret .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Adamec Václav - ŠINDELÁŘ Petr (N), KOVAŘÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.