Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Viktorka zvítězila na půdě Kralovic


0

Kvůli zranení jednoho hráče Viktorie Úlice se hra odehrávala jen na jedné půlce. I když Viktoriani byli oslabení,přesto dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř přijel v jedenácti lidech a hned ve dvacáté minutě se zranil jeden z hráčů Viktorie Úlice, který následně musel být převezen do nemocnice po souboji s protihráčem . Podle informací je fotbalista v pořádku. Kvůli nemoci a zranění neměli hosté koho na střídaní a tak  se i hostující trenér Šamal musel zapojit do hry. I přes pomoc hostujícího trenéra musela Viktorka hrát v oslabení .Tahle událost ovlivnila celý průběh zápasu.Většina hry se odehrávala na půlce hostů . Domácí se snažili ze všech sil dobýt hostující branku , kterou střežil gólman Pavel Kalián . Nakonec se jim přesila povedla využít ve 25. minutě , kdy vstřelil gól Antonín Havlíček . Oslabenou Viktorku to nepoložilo .Domácí totiž zapomněli na obranu, čehož využil z rychlého protiútoku Ondřej Bělohlav . Vyrovnávací branka nastartovala hosty k dalšímu  brejku, kterou svojí individuální akcí zakončil Daniel Šablatura v 42. minutě . Nic převratného se dále už  nestalo a tak šli oba týmy do šaten se skórem 1:2 pro Viktorku .

 

A tak , jak první poločas skončil , tak i ten druhý začal. K míči se dostal Daniel Šablatura a svoji druhou inviduální akci,kdy obešel čtyři hráče domácích a prostřelil gólmana Houdka . S Kralovicemi to nevypadalo vůbec dobře a bylo ještě hůř .  Za pět minut totiž využil další šanci Viktorky Marek Ďurina a zvýšil už na 1:4 .Domací byli z rychlých gólu tak zaskočeni,že se jim povedlo už jen snížit brankou , kterou vstřelil střídající hráč Michal Wollráb . S Viktorkou to vůbec nic neudělalo,nýbrž naopak , další svoji skvělou inviduální akcí se ukázal Daniel Šablatura , který si v tomto zapase připsal hattrick a výrazně pomohl k výhře svého týmu a ukázal , jak moc je důležitým hračem svého týmu . Jediná kaňka na tomhto zápase je ,že na takto povedený zápas přihlíželo pouze 30 diváku . Kdo na tomto zapase byl , neudělal chybu , protože tento zápas ukázal to , co je na fotbale krásné a to, že i v deseti lidech se dá vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice B
Jaroslav Bodůrka: ,,Zápas rozhodl jeden z jejich hráčů , který herně vyčníval nade všemi . S výsledkem spokojení určitě nejsme . Na hře se daly najít nějaké chyby , ale nejhorší to nebylo ."

SK Viktoria Úlice
Anna Šamalová: ,,Dan je výborný hráč . Myslím si , že má navíc , ale prostě jsme rádi , že ho tam máme . Budeme se ho držet zuby nehty ."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - A. Havlíček [-] , P. Pícl [-] , M. Oršulák [-] , P. Vopat [-] , M. Pecka [-] , M. Kůsa [-] , M. Zeman [-] , K. Křížek [-] , V. Frána [-] , J. Tuma [-]

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - E. Šámal ml. [-] , F. Popelka [-] , J. Květoň [-] , M. Ďurina [-] , M. Heřman [-] , M. Brada [-] , J. Čermák [-] , D. Šablatura [-] , O. Bělohlav [-] , J. Kopecký [-]

Místo: Kralovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANG Josef - KOUDELE Jiří (N), ŠÁMAL Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.