Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání nakonec rozhodla branka v nastavení


Branky


0

Vyrovnaný zápas který nabídl pět branek. Nakoce štasnějším týmem byl hostující Hvozd, kterému se povedla dát rozhodujíci branku až ve třetí minutě nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo by si pomyslel, že v sobotu v Nýřanech, diváci zažijí tak dramatický zápas až do konce zápasu. Hostující tým přijel kvůli nemoci jen v deseti lidech, a kdo si myslel, že průběh zápasu bude jednoznačný tak se mílíl. Už totiž v patnácté minutě ukázal Hvozd, že nepřijel se jen bránit a z rychlého protiútoku se prosadil Tomáš Balada a otevřel brankový účet dnešního zápasu.Ani domácí nechtěli ukázat ,že je gól zaskočil a vrhali se do útoku.Prolomit hostující obranu se jím povedlo až ve třicátépáte minutě ,kdy po centru z pravé strany se trefil hlavou Marek Routschka a vyrovnal skóre utkání na 1:1.Domácí se nepoučili z prvního inkasovaného gólu ,a jak přes kopírák dostali druhý gól,kdy z brejku udeřil znovu Tomáš Balada. Hned po inkasovaném gólu rozhodčí ukončil první poločas a tak oba týmu si mohli jít odpočinout do kabin.Spokojenější byli hostující hráči Hvozdu.

 

Druhý poločas nabídl stejný pohled jako ten první. Vyrovnaný a hlavně pěkný pro diváky, kteří  mohli sledovat zajímavou zajímavý druhý poločas. Oba týmy si vypracovali mnoho šanci jak na jedné straně domácí hráči Diossu nebo na druhé straně fotbalisté hvozdu ani jedna akce neskončila za skvěle chytajícíma gólmana. Oba gólmani předváděli skvěle zákroky. Nakonec tím šťastnějším gólmanem byl ten hostující Jakub Zeidl, protože v devadesátétřetí minutě utekl domácím hráčům Daniel Šlehofer a potvrdil skvělou aktivní hru hostující fotbalistu hvozdu kteří našli sílu a odhodlání vstřelit rozhodující branku.Oba celky předvedli skvělý fotbal, které potěšil 60 diváku kteří si našli cestu na Nýřanský fotbalový stadion.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany B
Zdeněk Cink: ,,Tohle se nedá ani hodnotit. Jsem naštvaný tomu se nedá říkat ani fotbal, co jsme předvedli. Horší zápas jsem snad ani neviděl. Z našich jedenáct hráčů chtělo hrát asi tak dva. Bez jakéhokoliv zájmu nebo zápalu do hry. My jsme s takovýmhle soupeřem, který musel hrát celý zápas o deseti tak jsme měli úplně normálně vyhrát.

TJ Svornost Hvozd
Vladimír Venta: ,, Hráli jsme o deseti lidech. Bohužel nás rozhodili dovolený a nějaké různé nemoci. Nicméně domácím se nepovedlo nás nějak rozhodit. Úvodní převahu měli domácí ale bez žádných vyložených akcí.My jsme hrozili z brejku který se vydařil v devadesátétřetí minutě na 2:3 takže jsme rádi. "



Sestavy


TJ Nýřany B
M. Rosol [-] - O. Stehlík [-] (46. P. Královec [-] ) , J. Cink [-] , R. Šimek [-] , T. Michálek [-] - M. Kalibán [-] , M. Štěpánek [-] , T. Svoboda [-] (75. R. Stauber [-] ) , M. Routschka [-] , J. Šindler [-] , E. Říha [-] -

TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] - D. Šlehofer [-] - M. Reiprich [-] - V. Venta [-] , J. Schön [-] , F. Kolář [-] , T. Balada [-] , J. Běhounek [-] , J. Čermák [-] , K. Švarc [-]

ŽK: 47. M. Kalibán , 80. M. Srb - 55. T. Balada .
Místo: Nýřany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Karel - ŠTEFFEL Radek (N), POSPÍŠIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.