0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl Petr Korbel


Branky


0

Na malým hříšti v Nekmíři se udála zajímavý bojovný zápas. Dlouho to vypadalo, že oba týmy směřují k remíze, ale ke konci zápasu rozhodla branka Petra Korbela,který zajistil tři body pro Hvozd. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl spostu šanci dát úvodní branku ale ani jedna šance neskončila za skvele chytajícíma gólmana jak na jedne straně gólman domácího týmu Martin Kohout a na druhé straně hostující gólman Jakub Zeidl. Hra probíhala  plynule bez nějaký problemů.jen a jen góly nepřibyvali.a tak kdžy góly nemohli padnout tak šli hrači do kabin za nerozhodnýho stavu.

 

Pokud diváci nebo fanoušci přišli na druhý poločas o nic důležitýho nepřišli. Stále se nedařilo ani jednomu z týmu vstřelit vedoucí branku. Vyrovnanému utkání přihlíželo šedesátčtyři diváku.Až v samém závěru,když už to vypalo že si hráči rozděli jeden bod za remízu,tak se trefil Petr Korbel a rozhodl o tom že si tři body odvezou hostující fotbalisté Svornosti Hvozdu. Hvod zvítěsil po třetí v řadě a posunul se o dve přičku nahoru. To domácí tým s Nekmíře spadl o dvě příčky dolu a je jen o čtyři body lepší než předpoledni tým s rezervního týmu Kralovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Svornost Hvozd
Vladimír Venta: ,, Vyrovnané utkání nakonec tím štastnějším týme jsme byli my a jsme za to rádi. "



Sestavy


TJ Nekmíř
M. Kohout [-] - J. Todt [-] , P. Homola [-] , M. Kochan [-] , R. Kubasta [-] - E. Ramadan [-] , J. Urbánek [-] , T. Broschardt [-] - R. Albl [-] , P. Gruber [-] - P. Sova ml. [-] (46. L. Koudela [-] )

TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] - D. Šlehofer [-] - M. Reiprich [-] - P. Korbel [-] (72. T. Ceperko [-] ) , L. Charvát [-] , V. Venta [-] , J. Schön [-] , F. Kolář [-] , T. Balada [-] , J. Běhounek [-] (44. D. Jurinec [-] ) , J. Čermák [-]

ŽK: 30. J. Todt - 77. M. Reiprich .
Místo: Nekmíř. Počet diváků: 64. Rozhodčí: REIPRICH Václav - TODT Jiří (N), VENTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.