J. Čech 42.
V. Sláma 65. (p.)
J. Čech 75.
P. Tejc 88.
4:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice měly nováčka na lopatě, ten jim parádním obratem utekl!


Branky


42. J. Čech , 65. V. Sláma (p.) , 75. J. Čech , 88. P. Tejc - 7. M. Havlas , 23. T. Motyka , 35. F. Loukota
0

Kozolupy předvedly hned na úvod soutěže málo vídaný počin. Oklepaly se ze třígólové ztráty a samy rozhodly duel v jeho samotném závěru. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se na půdě nováčka soutěže dlouho nerozkoukávali a brzy udeřili. Již v sedmé minutě Marek Havlas natáhl ke střele z hranice pokutového území a zamířil přesně na zadní tyč. Vejprnice byly při chuti a brzy svou převahu dokázaly vyjádřit další trefou. Mrázek zahrával rohový kop, kulatý nesmysl se snesl přesně na nohu Tomáše Motyky, který rozvlnil síť podruhé. Skvělý první poločas svého týmu dokonal Filip Loukota, když využil centru ze strany spoluhráče Herzoga do vápna. V závěru prvního dějství ještě vykřesal naději pro svůj celek Jakub Čech, jenž využil chyby v hostující obraně k rychlému úniku. Diváci se tak o přestávce mohli pouze dohadovat, jakým směrem se bude utkání nadále vyvíjet.   

 

A duel začal na obrátkách a zajímavé zápletce nabírat po zhruba hodině hry. Tejc se totiž vydal na průnik do pokutového území soupeře, kde byl nedovoleně zastaven a sudí Nesvadba neváhal ukázat na značku pokutového kopu. Exekuce se jal Vojtěch Sláma a dodal zápasu pořádný náboj. Brzy se podobná situace opakovala i na druhé straně a zdálo se, že bude rozhodnuto. Jenže Motyka penaltu neproměnil a domácí vycítili svou šanci. Tu také řádně chytili za pačesy a v pětasedmdesáté minutě dokázal definitivně tříbrankový náskok Vejprnic umazat opět Jakub Čech, jenž podobně jako u své první trefy využil svého úniku. Když už se zdálo, že parádní představení rozhodnou pokutové kopy, připravili si domácí pro svého soka pořádné K.O. Dvě minuty před vypršením řádné hrací doby autor dvou branek Čech oslovil na malém vápně Petra Tejca, jenž se stal hrdinou a dokonal tak neskutečný obrat svého celku v zápase.          



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan (Sokol Kozolupy): „Zápas měl dva rozdílné poločasy. Prakticky po půl hodině hosté vedli 3:0, nám se podařilo dál ještě v první půli kontaktní branku a pak zápas otočit. Jak jsem říkal, každý poločas byl o něčem jiném, nás ještě uchránil neproměněný pokutový kop soupeře za stavu 2:3.“

SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří (SK Slavia Vejprnice B): „Druhý poločas snad ani zhodnotil nelze. První byl z naší strany vynikající, pak ovšem nastal nějaký zlom, vypadli jsme z tempa. Byla to katastrofa. Po výborné první půli následovat zcela opak, spousta chyb, které soupeř dokázal potrestal. Domácí hlavně nakopávali dlouhé míče za naší obranu, se kterými jsme si neporadili.“



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - P. Macher [-] (83. D. Fajer [-] ) , T. Davídek [-] (35. M. Brabec [-] ) , P. Mráz [-] , P. Kučera [-] - T. Procházka [-] , V. Sláma [-] , R. Tauš [-] , J. Rajčáni [-] - P. Tejc [-] , J. Čech [-]

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - K. Stuchl st. [-] , D. Takáč [-] , O. Herzog [-] , J. Rollinger [-] , D. Mrázek [-] (70. M. Mottl [-] ) , F. Loukota [-] , T. Motyka [-] , M. Havlas [-] , P. Loužecký [-] , L. Míčko [-] (60. M. Hrubý [-] )

ŽK: 40. J. Rajčáni , 47. P. Kučera - 25. T. Motyka , 47. K. Stuchl st. , 60. D. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Čech - F. Loukota .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HUCL Jan (N), BERKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.