Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní přestřelku zvládly lépe Líně!


Branky


0

Zhruba sto přítomných fanoušků vidělo skvělé představení a zisk tří bodů k tomu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Necelých sto přítomných fanoušků při sobotním odpoledni vidělo duel dvou sousedů v tabulce, které před vzájemným utkáním dělil jediný bod. Lépe do něj vkročili hosté, kteří se vedení ujali již v osmé minutě. Líně propadly v obraně, Heřmanova Huť se řítila do akce tři na jednoho, kterou úspěšně zakončil Miroslav Adam. Domácí se oklepali po půl hodině hry a také srovnali se svým soupeřem krok, když do černého mířil Tomáš Šoul. Více se již do první půle nevešlo a diváci tak mohli jen odhadovat, jak napínavý duel dopadne

 

Co je čeká však netušit nemohli. Neuběhlo ani sto dvacet vteřin ze druhého poločasu a hosté opět zvedali ruce nad hlavu. Cejthamr našel svým centrem Martina Veselovského, který se hlavou nemýlil. Jenže pak nadešel čas Líní. Ty si připravily pro svého soka díky rychlým brejkům a únikům tři tvrdé direkt během zhruba dvaceti minut a prakticky tak rozhodly. Své akce dovedli zdárně do konce Jakub Antoš, David Čechura a Marek Kuna. Po jeho gólu ještě hosté našli odpověď a dostali se na dostřel, když si Josef Cejthamr stáhl centr Duníka, zbavil se protihráče a vypálil. Jenže na druhé straně se odhodlal ke střele z dobrých pětadvaceti metrů Jan Tycar a trefil dokonale do šibenice gól zápasu. Opět na rozdíl jediné branky ještě snížil Martin Poslední, když si uzmul odražený balón a placírkou zamířil přesně mimo dosah Anderse. Jubilejní desátý gól střetnutí a definitivní pojistku na vítězství dal v samotném závěru Jakub Antoš a stvrdil, že jeho tým svého dnešního soupeře v tabulce přeskočí.            



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Vágner Milan: „Utkání bylo vyrovnané. Oba týmy měly hodně šancí, my však byli šťastnější.“

TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: „Bojovný, průměrný zápas. Domácí zvítězili zaslouženě.“



Sestavy


TJ Baník Líně
R. Anders [-] - J. Mašek [-] (68. A. Mašek [-] ) , J. Antoš [-] , P. Princl [-] , J. Tycar [-] , M. Dudík [-] , M. Kuna [-] , L. Toth [-] , T. Šoul [-] , D. Čechura [-] , O. Mašek [-] (53. M. Šluk [-] )

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - B. Németh [-] , J. Cejthamr [-] , M. Poslední [-] , M. Veselovský [-] , M. Adam [-] , M. Šůla [-] , J. Lakó [-] (79. J. Poslední [-] ) , T. Duník [-] , V. Lakó [-] , T. Vlach [-] (46. J. Franko [-] )

ŽK: 23. J. Antoš - 62. V. Lakó , 79. T. Duník .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: WALTER Ladislav - TOPTEJ Emil (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.