T. Bártek 28. (vl.)
T. Randa 34. (p.)
T. Randa 57.
O. Krofta 63.
R. Kučera 84.
V. Baum 90.
6:1
(2:0)
75. F. Paum
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice skolily Zbůch a přezimují druhé!


Branky


28. T. Bártek (vl.) , 34. T. Randa (p.) , 57. T. Randa , 63. O. Krofta , 84. R. Kučera , 90. V. Baum - 75. F. Paum
0

Skvělý podzim domácí korunovali i přesvědčivým vítězstvím, které jim zajistilo stříbrnou příčku pro zimní přestávku s tříbodovým mankem na lídra z Vejprnic.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Favorit utkání vstoupil do zápasu aktivněji, vypracoval si několik dobrých příležitostí, ale skórem ne a ne pohnout. Až po zhruba půl hodině hry centroval z levé strany Jánský, hostující obránce Tomáš Bártek s protihráčem na zádech odvracel míč čelem ke své bráně, avšak tak nešťastně, že ten skočil v síti. Další pohroma pro Zbůch přišla po pěti minutách hry. Po nedovoleném ataku na Slacha v pokutovém území sudí Rauch neváhal a ukázal na penaltový puntík. Z exekuci se postavil Tomáš Randa a dodal na kopačky svého týmu klid. Více se již v první půli nestalo a přítomní fanoušci se tak mohli radovat z dvougólového vedení.

 

Navíc ve druhém poločas poměrně brzy udeřil opět Tomáš Randa, když se po pravé straně prosadil Slach a předložil povedenou přihrávku do snadné pozice. Po chvilce navíc Mladotice předvedly podobnou akci, kterou zakončil z prostoru mezi malým vápnem a penaltou Otakar Krofta. Následně se výhody pokutového kopu dostalo i Zbůchu, ovšem Paum s ním naložil prachbídně a Koudele neměl větší problémy ho lapit. Baník se ale přeci jenom dočkal. Právě František Paum si naběhl na pěknou přihrávku z půle hřiště do vápna a umístěnou střelou snížil. Poslední slovo ale měli domácí. Nejprve napřáhl z dobrých deseti metrů před vápnem Radek Kučera, míč se nesl nad, což i všichni očekávali, kulatý nesmysl však nakonec zapadl přesně pod břevno. Definitivní tečku udělal za utkáním i podzimem Václav Baum, jenž se prosadil z malého vápna po milimetrové pobídce Sebránka. Domácí tak zimu přečkají na druhé příčce, Zbůch na jedenácté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: „Pomohl nám vlastní gól soupeře, do té doby jsme totiž nedali tři jasné šance, tak už jsme se začínali bát. Poté jsme již byli lepší celý zápas. Podle mě jsme zvítězili zaslouženě.“

TJ Baník Zbůch
Střeštík Jiří: „Zápas od zápasu hrajme hůře a hůře. Když hráči nechtějí, ani já s tím nic neudělám.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (75. V. Sebránek [-] ) , V. Janeček [-] , P. Berka [-] (84. P. Krejčí [-] ) - F. Krofta [-] , O. Jánský [-] , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-] , Z. Slach [-] (86. V. Baum [-] )

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - M. Kraus [-] , D. Mrázek [-] , T. Bártek [-] - M. Šindelář [-] , F. Paum [-] , J. Hrdlička [-] - J. Pavlíček [-] - A. Klečka [-] , M. Fořt [-] , M. Netušil [-]

ŽK: 65. T. Randa - 83. A. Klečka .
Místo: Mladotice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: RAUCH Pavel - HAUZNER Jiří (N), SPILLER Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.