Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proti Blatnu neměl Panenský Týnec šanci


Branky


0

Do Panenského Týnce přijel favorit utkání, který domácí nepustil téměř k ničemu a v pohodě vyhrál. Zajímavostí je, že všichni tři střelci z TJ Blatno byli v probíhající podzimní sezóně vyhlášení Hráči kola !!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodový poločas pro hosty

Blatenský počáteční tlak byl umocněn rychlou brankou v 5. minutě, kterou vstřelil kanonýr soutěže Josef Kohout. Domácí bez distancovaných hráčů měli problém v sestavení soupisky a na jejich hře se to projevilo. Do poločasu dostali ještě jednu branku. Tu vstřelil kapitán hostí Libor Žebrakovský.

Domácí už jen snížili

Druhý poločas se odehrával v režii blatenských. Opět měli neustálý tlak, ze kterého vybojovali pokutový kop, který úspěšně proměnil záložník Miroslav Krajňák. Jen nemohoucnost hostí ve využívání brankových příležitostí a pomezní rozhodčí domácích drželi přijatelné skóre. Po celých 90 minut byli hráči Blatna lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Zajímavostí je, že všichni tři střelci blatenských branek se stali „Hráči kola“ v probíhající podzimní sezóně.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blatno
Tomáš Adámek (vedoucí mužstva TJ Blatno): Předvedená hra nebyla dle mých představ, ale tým šlapal a šel za vítězstvím od první minuty, což bylo podstatné. Domácí neměli prakticky nárok na to, aby uhráli body. Každý bod z venku je velmi dobrý a my jsme museli napravit naše domácí zaváhání v derby s Vroutkem. Takže převažuje spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol P. Týnec
Š. Rulc [-] - L. Dubný [-] , V. Ohem [-] , Z. Gajdušek [-] - J. Bauer [-] , L. Kuchařík [-] , J. Chlouba [-] , P. Mazan [-] - V. Hokuf [-] - V. Lukšík [-] , J. Mazan [-]

TJ Blatno
J. Pašíkovský [-] - P. Loukota [-] , R. Worzischek [-] , M. Adámek [-] , J. Krejčí [-] (67. J. Dubec [-] ) - L. Žebrakovský [-] , M. Strunz [-] , M. Krajňák [-] , P. Trenčan [-] (62. B. Lukáč [-] ) - T. Čížek [-] , J. Kohout [-] -

Místo: Pan. Týnec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krejcar Tomáš - KUČERA Josef, PECINKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.