1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Libochovic uspěl na horké půdě v Lukavci


Branky


35. J. Mišani - 25. O. Hudik , 27. O. Hudik , 66. M. Hudik
0

Pod výhru 3:1 se podepsali Ondřej a Matěj Hudikovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zlobili díky sporné penaltě

Jeden ze šlágrů 8. kola I.B třídy skupiny B se odehrál v Lukavci, kam dorazily první Libochovice. Herně vyrovnané utkání střelecky lépe zvládli hosté. Jako první se do střelecké listiny zapsal Ondřej Hudik. Ten se v 25. minutě dostal ke špatně odkopnutému míči a prostřelil hradbu těl včetně brankáře Brožíka. O dvě minuty později pak přišla penalta (dle domácích sporná). Nad tím Ondřej Hudik asi moc nepřemýšlel, pokutový kop proměnil a Libochovice vedly 2:0. Domácím se do poločasu přeci jen podařilo snížit. Po trestném kopu vyrazil Netolický míč před sebe. Nejrychleji reagoval obránce Mišani, který z pomocí břevna vykřesal pro domácí naději.

Lukavec chtěl vyrovnat, byl ale v křeči

Po změně stran domácí samozřejmě chtěli vyrovnat, jejich hra ale upadla do křeče. Lukavec začal nakopávat, což mu není vlastní a podle toho to také na hřišti vypadalo. Když domácí otevřeli hru, podnikly Libochovice rychlý brejk, který v 66. minutě přetavil ve třetí zásah Michal Hudik. Jelikož další branka nepadla, tři body putovaly do Libochovic.



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "V první půli jsme byli lepší, ale nedařilo se nám v koncovce. Po změně stran na hráčích byla snaha vyrovnat, ale všechno to bylo v křeči. Libochovice si za svou produktivitu tři body nakonec zasloužily."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Musím uznat, že Lukavec ukázal po herní stránce určitou kvalitu. V poli to bylo absolutně vyrovnané, rozhodla našel lepší koncovka."



Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Šenfeldr [-] (86. J. Brožík [-] ) , C. Udatný [-] , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] (83. L. Blížil [-] ) , V. Manda [-] , J. Quaiser [-] , T. Engl [-] , J. Mišani [-] , M. Richtr [-]

FK Libochovice
V. Netolický [-] - J. Jopa [-] , O. Novák [-] , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] - F. Červený [-] , P. Tuček [-] (46. J. Košťál [-] ) , M. Hudik [-] , T. Urban [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-] (88. J. Karfilát [-] )

ŽK: 18. M. Richtr , 27. J. Brožík , 27. J. Mišani , 40. Š. Orem , 89. M. Henzl - 69. V. Netolický .
Místo: Lukavec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Eichler Martin - FIŠL Marek, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.