2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty se protrápily k vítězství


Branky


0

Domácí proti celku TJ Rovné sice splnili roli favorita, o výsledek se strachovali až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím vystřelil Rážek

V prvním poločase byli lepší domácí a zaslouženě šli do vedení po krásné akci, kdy Podaný nahrával a Rážek střílel. Hosté v závěru poločasu vyrovnali hru a mohli vyrovnat i skóre, ale v jasné šanci netrefili prázdnou branku.

Řezáč v závěru snížil, Rovné ale nevyrovnalo

Po změně stran se třicet minut České Kopisty nemohly dostat do tempa, zlepšily se až posledních patnáct minut. V 78. minutě jim dodal klid Tůma, který se trefil po přímém kopu z 35 metrů. Jenže za tři minuty domácí obrana prohrála dva hlavičkové souboje, k míči se dostal Řezáč, který zblízka překonal Kubíčka. Těsnou výhru už ale domácí ubránili a v tabulce poskočili na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Za výhru jsme rádi, ale bylo to hodně upracované. Pět minut před poločasem se nám přestalo dařit a to trvalo dalších třicet minut po změně stran."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byly lepší České Kopisty, v tom druhém zase my. Rozhodlo to, že domácí proměnili více šancí, než my."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , J. Krejza [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] (80. J. Šumichrast [-] ) , M. Krejza [-] , D. Kunert [-]

Podřipan Rovné
R. Kriner [-] - J. Drobný [-] (70. M. Hrdlička [-] ) , L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] (46. P. Bartůněk [-] ) , T. Boura [-] , Š. Kotrba [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , V. Týle [-] , L. Ullman [-] , L. Kouba [-]

ŽK: 45. M. Burza , 58. L. Podaný , 86. J. Krejza - 24. L. Řezáč , 35. T. Boura .
Místo: České Kopisty. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Vít - VLK Lukáš, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.