2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec nehrál špatně, sérii ovšem natáhl Bezděkov


Branky


0

Domácí zvítězili 2:1 a vyhráli potřetí v řadě. Lukavec naopak padl po dvou zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec pálil šance, Bezděkov udeřil po rohovém kopu

Celkově se hrál hezký, bojovný a rychlý fotbal. Diváci si tak přišli na své. Ještě před zápasem došlo k milé události, když byl domácímu kapitánovi Jiřímu Řezníčkovi předán dárek k jeho utkání číslo 500 v dresu Bezděkova. A po čtvrt hodině hry mohli domácí opět slavit. Na rohový kop si naběhl Ondřej Čaněk a hlavou překonal Brožíka. Hosté byli otřeseni, ovšem do poločasu stihli vyrovnat. Šenfelder vyslal na Barcala skákavou střelu a i když si domácí brankář sáhl na míč, gólu nezabránil.

Domácí opět udeřili ze vzduchu

Po změně stran měl více šancí Lukavec. Jenže to proměnování... Šenfelder netrefil prázdnou branku, Koláře dvakrát vychytal Barcal, ten samý hráč pak trefil břevno. A tak čtvrt hodiny před koncem udeřil Bezděkov. Na vysoký míč si opět naskočil Čaněk a hlavou vystřelil domácím tři body. Lukavec ještě mohl vyrovnat, pozorný Barcal už ale branku nepustil.



Ohlasy k zápasu



SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Myslím si, že se hrál velmi dobrý fotbal. Ačkoliv jsem hráče upozorňoval, že Bezděkov je silný ve standardek, tak právě z těchto situací dvakrát inkasujeme. Nehráli jsme špatně, ale v koncovce se nedařilo."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - F. Vodrážka [-] , R. Jirásek [-] , L. Pištora [-] , P. Klepáč [-] , F. Hendrich [-] , M. Strýhal [-] , J. Svoboda [-] , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-] , P. Job [-]

SK Lukavec
J. Brožík [-] - R. Štěpán [-] (80. V. Manda [-] ) , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] , J. Šenfeldr [-] , J. Quaiser [-] , J. Mišani [-] (66. O. Němec [-] ) , M. Richtr [-] , T. Engl [-]

ŽK: 84. O. Němec , 89. M. Richtr .
Hráči zápasu: M. Balcar , O. Čaněk - T. Engl .
Místo: Roudnice- Bezděkov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Evžen - BLÁHA Svatopluk, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.