4:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné obralo favorita o bod


Branky


0

Vedoucí Libochovice doma vyhrály na penalty a spadly nakonec na stříbrnou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté domácí dokonale opařili

Libochovice vstupovaly do zápasu jako velký favorit. Jenže po čtvrt hodině bylo všechno jinak. Domácí vyrobili dvě velké chyby, který potrestali Řezáč s Vilánkem a hosté rázem vedli 2:0. Jenže pak vyklidili pole a aktivitu převzaly Libochovice. V 36. minutě utekl obraně Urban, v koncovce moc nepřemýšlel a napálil míč do brány. Ve 43. minutě si míč z levé strany navedl Ondřej Hudik a pěknou střelu na druhou tyč vyrovnal.

Nakonec přišly na řadu penalty

Sotva se oba týmy rozkoukaly, dokonaly Libochovice obrat. Ve 47. minutě se do vápna opět prodral Ondřej Hudik, který udeřil z druhé strany. Vedení ale domácí neudrželi, dvacet minut před koncem totiž vyrovnal hrající trenér Vilánek. Jeho střelu z trestného kopu ještě změnila teč, Netolický tak plachtil na druhou stranu. Penaltový rozstřel pak lépe seděl domácím, kteří v něm získali bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Před zápasem bych byl zklamaný, takhle ale dva body beru. Začátek byl hrozný, všechny góly, co jsme dostali, byly zbytečné. Na druhou stranu musím kluky pochválit, že dva góly nesložily."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "Velká škoda. Rychle jsme vedli, ale pak se zatáhli a chtěli bránit výsledek. První půle byla vyrovnaná a druhá vlastně taky. Na konci jsme měli dvě obrovské šance. Ale bohužel."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , J. Jopa [-] (81. T. Zůna [-] ) , O. Novák [-] - P. Tuček [-] , M. Hudik [-] , J. Košťál [-] , T. Urban [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-]

Podřipan Rovné
R. Kriner [-] - L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] (46. M. Hrdlička [-] ) , T. Boura [-] , R. Vilánek [-] , P. Bartůněk [-] , T. Cuchý [-] , V. Týle [-] , L. Ullman [-] , J. Drobný [-] , Š. Kotrba [-]

ŽK: 34. M. Hudik , 61. L. Chlouba , 89. O. Wiesner - 38. M. Šámal , 54. L. Řezáč , 64. P. Bartůněk .
Hráči zápasu: L. Chlouba , O. Hudik - R. Vilánek .
Místo: Libochovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - RYDVAL Antonín, TRNKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.