Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Novém Sedle padlo deset branek


Branky


23. P. Loos , 42. J. Jarolím , 89. J. Jarolím , 90. P. Loos - 12. M. Nítek , 43. M. Nítek , 49. O. Svída , 71. M. Nítek (p.) , 73. M. Nítek , 81. O. Svída
0

Ačkoliv o víkendu panovalo vedro, na zápas Nového Sedla s Kryry to asi nemělo vliv. Hrál se dobrý a vyhecovaný fotbal se spoustou branek. Diváci museli být spokojeni a stejně tak hosté z Kryr, kteří zvítězili 4:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly v závěru poločasu

úvodní branku prvního poločasu si pro diváky připravili hosté z Kryr. Již ve 12.minutě se prosadil Miloš Nítek. Ve 23.minutě již bylo srovnáno Petrem Loosem a ve 42.minutě už šli domácí do vedení, kdy se trefil Jiří Jarolím. Oboum těmto gólům předcházela chyba Kryr, která byla potrestání strhnutím vedení na stranu domácích. To ovšem příliš dlouho nevydrželo. Uběhla necelá minuta od druhého gólu a již tu byla třetí branka. Po rychlém rozehrání se prosadil kryrský Miloš Nítek. Na tabuli tak svítil poločasový výsledek 2:2.

Útočný fotbal s řadou branek

Kryry do druhé půle vlítli velmi slušně. Oproti domácím měli menší převahu, kterou zužitkovaly ve 49.minutě, kdy se trefil Ondřej Svída ml. V 71.minutě byl nařízený pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Miloš Nítek a zvyšoval na 2:4. O dvě minuty později to již bylo 2:5 a opět to byl Miloš Nítek, který v utkání zaznamenal již čtvrtou vstřelenou branku. O šestý gól se v 81.minutě postaral Svída a ukončil tak kanonádu hostů z Kryr. Domácí na nepříznivý výsledek reagovali v 89. a 90.minutě, kdy se nejprve trefil Jarolím a poté Loos. Konečný výsledek tedy 4:6.



Ohlasy k zápasu



SK "Havran" Kryry
Ondřej Svída (hráč SK "Havran" Kryry): Byl to rychlý, běhavý zápas, bez nějakých vážných zákroků. Hrál se otevřený fotbal na obou stranách, proto padlo tolik branek.



Sestavy


Nové Sedlo
J. Haštaba [-] - L. Holák [-] , M. Hon [-] , M. Gažo [-] - J. Černý [-] (72. D. Kačenák [-] ) , M. Žid [-] , J. Krupička [-] (77. M. Živníček [-] ) , J. Holák [-] , J. Novák [-] - J. Jarolím [-] , P. Loos [-] -

SK "Havran" Kryry
R. Bartoš [-] - P. Míček [-] (76. L. Němčák [-] ) , P. Grzywacz [-] , M. Sekáč [-] (83. L. Vašek [-] ) , T. Beránek [-] , M. Nítek [-] (77. O. Šmejc [-] ) , O. Svída [-] , O. Svída [-] , M. Břečka [-] , L. Cimr [-] , M. Beránek [-]

ŽK: 22. M. Hon , 50. M. Žid - 45. O. Svída , 85. R. Bartoš .
Místo: Nové Sedlo. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Průša Dominik - SUCHÁNEK Antonín, ROHÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.