Z. Hanzl 49. (p.)
Z. Hanzl 56. (p.)
R. Zíta 65.
3:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá znovu kupila chyby, které Soběchleby tvrdě trestaly


Branky


49. Z. Hanzl (p.) , 56. Z. Hanzl (p.) , 65. R. Zíta - 8. T. Urban , 43. J. Kudža , 55. J. Kudža , 60. L. Mráz , 79. J. Kudža
0

Na hřišti nováčka řádilo ofenzivní trio Soběchleb ve složení Kudža, Kodeš, Mráz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Soběchleby, Kudža načal svůj hattrick

Soběchleby chtěly v Tisé utnout dlouho sérii bez tříbodové výhry, naopak domácí měli v plánu potvrdit dva body z Tisé. Lépe do utkání vstoupili hosté. Po osmi minutách doputoval přetažený centr na zadní tyč. Tam si ho zpracoval Urban a střelou do poloprázdné domácí svatyně poslal hosty do vedení. Ve 43. minutě pak Klinger poslal pěknou přihrávku za obranu, tam míč převzal Kudža, který nedal Zavadilovi žádnou šanci.

Tisá dotahovala, ale pak zase přišly tradiční minely

Úvod druhé půle byl gólově velmi zajímavý. Čtyři minuty po příchodu z kabin kopala Tisá první penaltu, kterou nepohrdl Hanzl. V 55. minutě však vznikla situace dva na dva. K míči se dostal Kudža a parádní ranou vymetl Zavadilovu šibenici. Jenže za minutu to bylao zase jen o gól, když Hanzl proměnil i druhý pokutový kop. Pak však přišla velká minela Tisé. Po špatné rozehrávce se míč po ose Kudža - Kodeš dostal k Mrázovi, který ho poslal do protipohybu brankáře. Za dalších pět minut však Tisé vykřesal další naději Zita. V 79. minutě dovršil hattrick Kudža, který využil parádní pobídky Kodeše a levačkou překonal Zavadila.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Je to pořád dokola. Děláme hrubé chyby, za které nás soupeř trestá. Když už se dvakrát dostaneme na dostřel, vždy se sami potopíme. Už opravdu nevím, jak tohle hráčům mám nacpat do hlavy."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby, autor hattricku: "Do utkání jsme vstoupili aktivně, brzy vedli a kontrolovali hru. Před poločasem jsme přidali druhý gól. V tom druhém začali hrát i domácí a zápas nám hodně ztížili. Ale kvalita byla jednoznačně na naší straně. Zápas jsme v poklidu dohráli do vítězného konce."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - V. Kabátník [-] , V. Burian [-] , J. Bláha [-] - J. Maška [-] , L. Rehn [-] (50. D. Zub [-] ) , V. Máček [-] , R. Zíta [-] , J. Beneš [-] , Z. Hanzl [-] , R. Pešata [-] - -

TJ Soběchleby
L. Hutta [-] - A. Klinger [-] (79. L. Pícha [-] ) , M. Severa [-] , J. Renč [-] , K. Kodeš [-] , L. Mráz [-] , T. Urban [-] (49. L. Láska [-] ) , J. Řehák [-] , J. Kudža [-] , D. Goldbach [-] , P. Potměšil [-]

ŽK: 69. J. Bláha - 5. J. Renč , 56. L. Hutta .
Místo: Tisá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefčík Josef - TROJAN Michal, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.