Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchlebská vichřice se prohnala Dobkovicemi


0

Tým z Teplicka nasázel nováčkovi sedm branek a procpal se na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobkovice nestíhaly a už po poločase bylo rozhodnuto

Hosté od úvodu potvrzovali na hřišti u tratě roli favorita. Po osmi minutách Kudža oslovil Batelku, který prostřelil Vlka. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Kudžovu vyraženou střelu dopravil do sítě Kulhánek. Hosté se nadále dostávali do šancí, Řehák ani Kudža v nich ale neuspěli. Třetí trefu obstaral stoper Severa, který využil centr Kulhánka a dobré sklepnutí Kudži. Hororový poločas pak ještě domácím znechutil dobře hrající Kodeš, kterému poslal míč v přečíslení před prázdnou branku kdo jiný, než Kudža.

Čestný úspěch zařídil Příhonský

Dobkovice po přestávce trochu přidaly a odměnou jim byl jediný nedělní zásah. O ten se postaral nejlepší domácí střelec Příhonský, který se prosadil po centru ze strany hlavičkou. Jenže za pár minut přišla nádherná odpověď Soběchleb. Velmi agilní Kudža napřáhl z 25 metrů a jeho výstavní projektil skončil v šibenici. Pak ještě přidal druhou trefu v zápase Kodeš, který těžil z Kulhánkovi akce. Vše pak uzavřel nešťastný vlastní gól domácích, kteří si po centru srazili míč do vlastní sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Byl to rozhodně náš nejhorší zápas v sezóně. Výkon byl hodně slabý, Soběchleby ukázaly velkou kvalitu a zaslouženě u nás vyhrály."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Utkání mělo jednoznačný průběh. Byli jsme jasně lepší a to tam byly i další šance. Výsledek nás těší, navíc jsme se dostali na první místo v tabulce."



Sestavy


SK Dobkovice
L. Vlk [-] - M. Popčák [-] , R. Štol [-] , O. Martin [-] , V. Fous [-] , D. Příhonský [-] , M. Štol [-] , P. Doksanský [-] , M. Lohnický [-] (46. J. Řeháček [-] ) , T. Dyrynk [-] (69. D. Roshi [-] ) , M. Tomášek [-]

TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , M. Severa [-] , J. Renč [-] , K. Kodeš [-] (69. V. Poláček [-] ) , L. Mráz [-] , D. Batelka [-] (46. D. Goldbach [-] ) , J. Řehák [-] , J. Kudža [-] (66. P. Doležal [-] ) , M. Kulhánek [-] , P. Potměšil [-]

ŽK: 26. M. Popčák , 29. R. Štol , 55. J. Řeháček - 26. D. Batelka .
Hráči zápasu: J. Kudža .
Místo: Dobkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - TOPINKA Josef, PETRÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.