Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kadaň zostudila Strupčice


Branky


0

Strupčice na domácím hřišti utrpěly krutý debakl, když do jejich sítě Kadaň nastřílela deset branek a zcela jasně si odvezla tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za první poločas osm vstřelených branek

Obě mužstva si zřejmě před utkáním řekla, že budou hrát bez obrany, protože již v 10.minutě svítilo na tabuli skóre zápasu 2:2. První branku vstřelili hosté zásluhou Michala Vejvody. Na to Strupčice odpověděly v 7.minutě, kdy se trefil Jan Vrba. O minutu později ale navýšil kadaňský Martin Brychta, jenže přestřelka pokračovala i nadále, kdy vyrovnával Josef Hromas. Lepší ale byli kadaňští, kteří více útočili a snažili se o kombinační hru. Ve 36.minutě přidal další branku do sítě Strupčic Brychta, za dvě minuty na to zase zareagovaly Strupčice z kopačky Tomáše Hájka, pak už ale do konce poločasu úřadovala Kadaň. Na odskok tří branek zvyšoval nejprve Šabík a poté Paul. První půle skončila zcela jasně pro Kadaň v poměru 5:3.

Kanonáda Kadaně

Převaha Kadaně pokračovala i v druhém poločase. Hosté dávali branky hlavně po kombinačních akcích a pokud by proměnili řadu vyložených šancí, mohli se diváci dočkat daleko většího brankostroje. V 55.minutě ještě stačil snížit strupčický Vrba na 4:5, ale pak už nastoupila Kadaň a začala kanonáda. Od 74.minuty až do 90.minuty hosté nastřílela dalších pět branek. A že to byly parádní góly, ať už do šibenice, o tyč nebo k tyči. Domácí na loňský celek krajského přeboru prostě nestačili.



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa (předseda FK Kadaň): Dopředu jsem hráli hodně dobře, ale musíme se vyvarovat chyb, které jsme udělali, protože dostat čtyři góly je dost.



Sestavy


SK Strupčice
J. Jirásek [-] - F. Jančička [-] , M. Hlaváček [-] , O. Kovanda [-] (46. B. Polák [-] ) , J. Juliš [-] - J. Jančička [-] (46. J. Veselý [-] ) , T. Hájek [-] , J. Hromas [-] , L. Vrba [-] (73. P. Juliš [-] ) - J. Tichý [-] , J. Vrba [-]

FK Tatran Kadaň
M. Bartůněk [-] - J. Šabík [-] , M. Sojčík [-] , M. Kocík [-] - M. Vejvoda [-] , O. Mikeš [-] , M. Paul [-] , J. Kiliján [-] (46. M. Zaržický [-] ) , F. Fefrčík [-] (71. L. Krchník [-] ) - M. Brychta [-] , V. Karban [-]

ŽK: 32. J. Vrba , 34. J. Tichý , 63. L. Vrba , 78. M. Hlaváček - 50. M. Vejvoda , 62. M. Paul .
Místo: Strupčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Meder Antonín - SPIŠÁK Dušan, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.