Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Karbana pomohl k výhře Kadaně


Branky


0

Kadaň přivítala na svém hřišti Březeneckou Chomutov, kterou hlavně v první půli skvělými zákroky podržel gólman Lukáš Berthold. Bohužel, hosté nastoupili k utkání se základní jedenáctkou hráčů a nikým na střídání, což se v zápase muselo projevit a z čehož nakonec těžili domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty držel nad vodou gólman

Kadaň se do jednobrankového vedení dostala již ve 4.minutě utkání, kdy se prosadil Vít Karban. V průběhu hry měli domácí dalších někollik slibných šancí na navýšení skóre, ale žádná z nich neskončila za zády gólmana Bertholda, který dnes domácím přidělal několik vrásek na čele. Chytal velmi dobře a s jeho velkým přispěním prohrával Baník Březenecká Chomutov po prvních pětačtyřicetiminutách pouhým rozdílem jedné branky.

Nikdo na střídání

V druhém poločase Kadaň rychle přidala druhý gól, když se opět prosadil Vít Karban. O minutu později ještě dokázali hosté snížit, kdy se autorem branky stal Patrik Špicar. Pak už ale začali úřadovat domácí, kterým možná pomohl i fakt, že hosté přijeli jen v jedenácti lidech a neměli tak nikoho na střídání. V 54.minutě přidával třetí branku Marek Paul, za dalších dvanáct minut již na 4:1 navyšoval Jakub Kiliján. V 76.minutě se trefil Jan Šabík a v 80.minutě si vystřelil hattrick Vít Karban. Posledním střelcem branky v tomto utkání byl Miloslav Moravec.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa (předseda FK Kadaň): První poločas se soupeř ještě držel, ale v tom druhém se už potvrdila naše kvalita, dávali jsme góly z akcí, které jsme si vytvořili a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FK Tatran Kadaň
V. Turánek [-] - M. Moravec [-] , J. Šabík [-] , M. Sojčík [-] (36. J. Kiliján [-] ) , M. Kocík [-] , M. Zaržický [-] - M. Vejvoda [-] (60. P. Hrdina [-] ) , O. Mikeš [-] , M. Paul [-] - M. Brychta [-] , V. Karban [-]

Baník Březenecká Chomutov
L. Berthold [-] - Z. Horváth [-] , T. Rottenberg [-] , M. Nezbeda [-] - P. Nový [-] , S. Svoboda [-] , M. Farář [-] , P. Špicar [-] , K. Myšička [-] - - L. Nutil [-] , D. Butaš [-]

ŽK: 49. M. Paul , 58. M. Moravec , 60. V. Karban , 72. M. Zaržický , 79. V. Turánek - 60. M. Nezbeda , 62. P. Špicar .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zvonař Tomáš - ZUBR Tomáš, ZUBR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.