Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenov přejel Smržovku B


Branky


0

V 6. kole jablonecké III. třídy se utkaly celky Kořenov a Smržovka B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod rozhodl následující průběh

Úvod utkání patřil domácímu Kořenovu, ten se prosadil již ve 4. minutě, kdy pálil Kohút. Netrvalo dlouho a Kořenov přidal další branky. V 11. minutě vstřelil branku Dolenský a o minutu později vstřelil již na 3:0 stejný hráč. Jakoby toho nebylo dost, tak o 4 minuty později už na 4:0 zvyšoval Ježek a svoji druhou branku přidal Kohút již v 19. minutě. Za dvacet minut nasázel Kořenov Smržovce 5 branek a bylo po zápase. Po zpackaném úvodu se Smržovka alespoň částečně vzchopila a srovnala hru, ale k brance to nevedlo a před poločasem ještě přidal branku Kohút, branku která znamenala hattrick tohoto hráče.

Druhý poločas již nebyl bohatý na branky

Začal druhý poločas a domácí Kořenov se již nikam nehnal a spíše kontroloval hru ze své půlky hřiště. Hosté se dostali do tlaku, který přeměnili ve svou jedinou branku zápasu. Gól vstřelil hostující Kedroň v 60. minutě. Do konce utkání se již nic zajímavého nestalo, a tak skončil výsledkem 6:1. Zápas odpískal sudí Linhart.



Ohlasy k zápasu


Kořenov
Trenér: Dnešní výsledek mě těší, měli jsme skvělý úvod utkání a dokázali asi za 20 minut vstřelit pět branek a rozhodnout zápas. Škoda, že jsme neudrželi nulu v defenzívě, ale to už je jen kosmetická vada.




Sestavy


Kořenov
J. Doležal [-] - D. Dolenský [-] (65. Z. Strnádek [-] ) , J. Šnýdl [-] , J. Kohút [-] , L. Břicháček [-] , O. Černý [-] (55. P. Šebek [-] ) , A. Fojtík [-] , V. Klinger [-] , P. Krejčík [-] (46. M. Vrána [-] ) , J. Ježek [-] , M. Posejpal [-]

Smržovka B
P. Picka [-] - J. Štěpař [-] , T. Gawlista [-] , J. Pipek [-] , F. Frýba [-] (8. M. Hora [-] ) , L. Červenka [-] , J. Kedroň [-] , M. Oeser [-] , P. Novák [-] , K. Štěpař [-] , J. Suchý [-]

ŽK: 43. J. Ježek - 6. K. Štěpař , 62. J. Štěpař .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Linhart Petr - LEBEDA Karel, LUPA Julius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.