Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice v podání Maršovic


Branky


0

V 6. kole Okresního přeboru jsme měli možnost zhlédnout utkání dvou celků, Zásady B a Maršovic, které zatím dominují celé soutěži. Utkání skončilo bez překvapení, tedy vítězstvím hostů z Maršovic a to ve velkém stylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lupa otevřel skóre již v páté minutě

Hosté začali zápas aktivněji a hned od začátku se drali za brankou. Ta přišla velice brzy, již v 5. minutě se z branky mohl radovat Maršovický Lupa, který poslal hosty do vedení. Ve 12. minutě se hosté radovali znovu po brance tradičního Maršovického střelce, Jiřího Kohoutka. O pár minut později se hned dvakrát prosadil Janků a domácí se nestačili divit jak rychle se výsledek mění. Poté se hra uklidnila a mírně vyrovnala, i když hosté spíše drželi míč a domácí na svojí půli příliš nepouštěli. Další branka padla ve 44. minutě, kdy svojí druhou branku přidal Kohoutek a upravil výsledek na poločasových 0:5.

Skvělý úvod pro Maršovice

Opět skvělý úvod zaznamenaly Maršovice, když v 50. minutě zvyšoval Janků na 0:6, o tři minuty později střílel Duštíra a domácí byli již naprosto zlomeni. Od té doby zápas připomínal spíše exhibici a žádné vysoké tempo utkání neneslo. I přes několik dobrých gólových příležitostí nám další branku přinesla až 80. minuta , kdy Janků dokonal svůj brankový koncert a skóre posunul na 0:8. V 89. minutě se prosadil Kohoutek a taktéž si připsal na své konto hattrick, ani po této brance ještě hosté neměli dost a výsledek krásně zaokrouhlil v 90. minutě Duštíra a upravil ho na konečných 0:10.



Ohlasy k zápasu


SK Zásada B
Martin Mrkvička (hráč): Zápas se nám hrubě nepovedl, nesešli jsme se v nejsilnější sestavě a to nás poznamenalo, navíc ve hře jsme se nedokázali koncentrovat. Ale na druhou stranu Maršovice jsou silný tým.




Sestavy


SK Zásada B
M. Mrkvička [-] - T. Čurda [-] , T. Blažek [-] , I. Varga [-] , P. Štefanec [-] - A. Kotyza [-] , L. Kalous [-] , M. Cón [-] - M. Mareš [-] (70. V. Šimánek [-] ) , R. Pelc [-] , M. Princ [-] -

TJ Sokol Maršovice
T. Nežádal [-] - I. Meisl [-] , L. Stolín [-] , M. Hušek [-] , M. Lédl [-] - T. Duštíra [-] , M. Hrnčál [-] , D. Lupa [-] , D. Plný [-] - J. Kohoutek [-] , L. Janků [-]

ŽK: 87. I. Varga .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Nagy Zdeněk - JÁKL Adam, MAŇÁK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 Jiskra Mšeno B 13 68:21 34
2 FC Jenišovice B 13 42:21 31
3 Josefův Důl 13 45:20 30
4 TJ Sokol Držkov B 13 49:34 21
5 FK Kovo 12 43:37 19
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Štěpán 20
2 Matěj Vaníček 14
3 Michal Kovár 14
4 Ondřej Pokorný 13
5 Adrian Nagy 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 39 59,1% 1
2 Venca Likeš 37 56,1% 0
3 Radek Hruška 13 31,0% 0
Zobrazit celou tabulku