2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zaváhali a Kunratice berou plný počet


Branky


0

Kunratice měli se Zahrádkami po devíti bodech. Tenhle zápas byl tedy takovým menším finálem o to, kdo se posune na vyšší příčku. Nakonec to nebyli domácí, ale důraznější hosté...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky, relativně vyrovnané utkání.

Domácí hráči, z jižní části České lípy, nebo chcete-li z okresu, se na svém hřišti jistě chtěli poprat o body, ale štěstí nakonec přálo hostům. Tomáš Zet to naznačil již ve 4. minutě, když střílel na 0:1 pro hosty. Domácí, ale nic nedali zadarmo a góla dokázali vytěžit ve 36. minutě, kdy se prosadil Ondřej Moravec a utkání tak bylo srovnané. Nic dalšího se už ani nestalo a do šaten se tedy šlo, za vyrovnaného stavu 1:1

Vítězství v režii hostů, domácí nestačili

Zahrádky do poločasu vlétli s tím, že chtějí za každou cenu zvrátit výsledek na svou stranu. Bez úspěchu. Naopak, v 65. minutě poslal hosty do vedení, hráč s jmenovokou Ježek Petr, který tak, alespoň trochu, uklidnil svůj tým a Kunratice se tak znovu ujali vedení v zápase. Třetí trefa padla z kopaček Klodnera Stanislava, který tak zvyšoval na rozdíl dvou branek. Zápas tak byl 1:3. Domácí se přeci jen pokusili se zápasem něco udělat, když snižoval Tomáš Pospíšil, který si se svou brankou bohužel nepospíšil a korigoval stav až minutě 86. Moc času domácím nezbývalo a nakonec již bez branek. Zápas tedy skončil, vítězstvím pro hosty, v poměru 3:2.



Sestavy


TJ SOKOL Zahrádky
T. Kádě [-] - L. Chladík [-] , D. Novotný [-] , J. Rous [-] , K. Chladík [-] - J. Knoflíček [-] (52. M. Chvojka [-] ) , T. Pospíšil [-] , M. Jelínek [-] , C. Šaly [-] - O. Moravec [-] - R. Till [-] (79. M. Daněk [-] )

SK Kunratice u Cvikova
L. Zet [-] - R. Bobelák [-] , P. Haman [-] , P. Kadlec [-] (11. P. Ježek [-] ) - R. Čech [-] , J. Linger [-] , J. Til [-] , S. Klodner [-] (85. D. Haman [-] ) , J. Fanta [-] - T. Zet [-] , F. Trč [-] (82. L. Grežďo [-] )

ŽK: 23. J. Knoflíček , 91. J. Rous - 34. P. Haman , 39. R. Bobelák , 61. F. Trč , 74. P. Ježek .
Místo: Zahrádky. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kutílek Martin - ĎÖRĎ Mário, KAPOUN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.