3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchava zvládla těžký duel doma se Svorem


Branky


30. J. Havelka , 70. J. Ruč , 72. J. Šiner - 22. J. Barvíř , 39. D. Koten
0

Dá se říci, že šlo o vyrovnaný zápas. Svor se přijel představit na hřiště do Dolní Libchavy, kde se jistě chtěl poprat o všechny body. Nicméně domácí půda zahrála významnou roli, kde se ještě ke všemu představil zkušený tým, tedy výběr Libchavy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli hosté

Utkání začalo v bojovném tempu a tento stav trval de facto po celý zápas. V první půli byli nejspíše přeci jen lepším týmem hosté, když si dokázali místy vytvořit převahu a zužitkovat je dvěma góly. Ten první přišel ve 22. minutě a postaral se o něj Jaroslav Barvíř. Ve 30. minutě ovšem vyrovnával domácí hráč Jaroslav Havelka a pokračovalo se bez vedoucího. Na 2:1 poslal Koten David svůj tým tým do vedení a psychologická výhoda, před odchodem do šatny, byla na straně hostů. Poločas poté skončil bez významnějšího momentu. Prozatimní stav tedy 2:1 pro hosty ze Svoru.

Obrat domácích, Svor nakonec selhal

Hosté nezačali druhou půli zdařile tak, jako půli první a Libchavští se stále více dostávali na jejich polovinu hřiště. Jenže v 67. minutě dostal červenou Jaroslav Havelka a domácí dohrávali o deseti. Šance i přes to měli. Nakonec z toho vyústil gól, který znovu vyrovnával stav utkání. To byla 70. minuta a Jaroslav Ruč zase zkazil hostům radost. Libchavu to docela nakoplo a otěží zápasu se zmocňovala čím, dál tím více. Hosté i zásadně chybovali, z čehož plynul další a rozhodující gól. Ten měl na svědomí Josef Šiner a zakončil utkání se všemi body pro domácí celek z Libchavy. Výsledek ke konci 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Svor
Josef Kaiser (vedoucí Svoru): „Po minulém výkonu jsem čekal vítězství. Hráči ale byli ve druhé půli jako vyměnění. Nepoznával jsem je. Libchava vlastně otočila po našich individuálních chybách a i proto jsem ze zápasu zklamaný.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] , M. Los [-] (80. L. Dušánek [-] ) , H. Vrabec [-] , J. Ruč [-] , J. Havelka [-] , M. Kalenda [-] , D. Ješeta [-] , J. Kukal [-] , L. Mígl [-] , J. Šiner [-] (89. V. Balvín [-] )

TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - L. Rudinský [-] - M. Bertalan [-] , J. Barvíř [-] , D. Koten [-] (76. O. Machara [-] ) , T. Heřmánek [-] , S. Šafránek [-] , M. Drábek [-] , J. Augusta [-] (76. J. Bedrník [-] ) , L. Chrdle [-] , F. Houžvička [-]

ŽK: 37. D. Ješeta , 51. J. Havelka , 51. K. Kaňkovský , 60. J. Šiner - 60. M. Bertalan , 78. J. Barvíř , 80. J. Bedrník . ČK: 67. J. Havelka .
Hráči zápasu: D. Ladislav .
Místo: D.Libchava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Miloš - KLIMT Pavel, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.