2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B po třetí v řadě zvítězilo


Branky


0

Mšeno B před tímto zápasem vyhrálo dvě utkání v řadě se skóre 8:1, to bylo s nevyvedeným úvodem soutěže něco skoro nepředstavitelného, tentokrát se jim do cesty postavila Bulovka, která má na svém kontě osm bodů a patří jí předposlední místo, takže domácí byli favority v utkání, to se potvrdilo a Mšeno B dokonalo fantastický závěr soutěže s třemi výhrami v řadě a zimu přečkají na příčce deváté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Od počátku utkání byli domácí jednoznačně aktivnější a již od úvodního hvizdu diktovali tempo hry, netrvalo dlouho a domácí si vytvořili několik brankových šancí, které však nedokázali proměnit. Ve 30. minutě prolomil smůlu aktuálně nejlepší střelec soutěže Ondřej Pokorný a poslal domácí do vedení. Bohužel pro ně jejich vedení netrvalo příliš dlouho, protože o několik minut později rozhodčí Copko odpískal přísný faul za vápnem, k míči se postavil zkušený Pavlů a nádherným kopem přes zeď uklidil míč za tyč domácí svatyně. Poté se hra vyrovnala, hosté měli několik standartních situací na útočné polovině a domácí hrozili z protiútoků, k další změně skóre ale do půle nedošlo, a tak hráči odešli do kabin.

Vítězná branka v závěru utkání

Do druhého poločasu Mšeno vstoupilo s jasným cílem a to rychle vstřelit branku a urvat výhru v posledním kole. Stejně jako v prvním poločase, tak i v druhém bylo Mšeno lepším týmem, vytvářelo si opět mnoho šancí, ale buď domácí hráči netrefili zařízení nebo ji zlikvidoval hostující brankář Zajíček, který předvedl několik pěkných zákroků a držel Bulovku na bodech. Hosté se dopracovali jen k několika protiútokům, ale jen v jednom případě dokázali vystřelit na Branišovu branku. Vítězný gól pro domácí přišel až v 85. minutě, když roh rozehrál Janovský, krásně nacentroval na hlavu Filipa, hlavičku však dokázal zblokovat jeden z bránících hráčů, míč se vymlel a Filip se dostal ještě k jedné dorážce, se kterou se nemýlil a domácím zařídil zasloužené tři body.

Domácí Mšeno B se tak loučí s podzimem zdárně, po nepovedeném úvodu soutěže, kdy většinou hrálo sedm až osm dorostenců, se ve Mšeně B dokázal vybudovat mladý tým doplněný zkušenými a kvalitními hráči a i když už delší dobu přehrávalo většinu celků, tak vždy doplácelo na individuální chyby v defenzívě, ta se dokázala stabilizovat a je již po několik utkání téměř bezchybná.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Dnešní vítězství se nerodilo lehce, ale jsem rád že se to podařilo. Měli jsme územní převahu i množství šancí, ale většinu jich spálili, nebo nás vychytal brankář Zajíček. Nakonec se nám pět minut před koncem podařilo vstřelit vítězný gól. Opět se ukázalo, že toto mužstvo má charakter a i budoucnost. Stačí se podívat kolik mladých hráčů nastupuje v základní sestavě po boku zkušených matadorů. Tímto vítězstvím jsme se přiblížili středu tabulky, kam si myslím že i patříme.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Frey [-] , T. Hartman [-] (80. J. Konvalinka [-] ) , P. Janovský [-] , M. Škvor [-] , O. Pokorný [-] (89. P. Dresler [-] ) , L. Matoušek [-] , O. Hýř [-] , D. Svoboda [-] , T. Tokár [-] , T. Veselouš [-] (74. M. Filip [-] )

TJ Sokol Bulovka
M. Zajíček [-] - J. Capulič [-] , D. Ryšavý [-] , J. Bartizal [-] , J. Konštiak [-] - V. Němec [-] (51. O. Smolný [-] ) , P. Eimann [-] , B. Tůma [-] (70. J. Rudolf [-] ) , T. Lengál [-] - M. Pavlů [-] , P. Židuliak [-]

ŽK: 82. P. Eimann .
Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Copko Jakub - PÁNEK Michal, BALATKA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.