1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené karty na straně Hodkovic


Branky


0

V posledním kole naší soutěže se Hodkovice představily v trochu tmavším světle, když jim byly uděleny tři červené karty během jedné minuty v druhém poločase. Mimo to na hřišti Hodkovic soupeř, Frýdlant B zvítězit a odváží si tři body v cestě za záchranou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas byl velice vyrovnaný a míč se přeléval z jedné poloviny na druhou, hrálo se spíše přes dlouhé pasy, stylem tzv. „nakopni a běž“. Oba celky preferují důraznou hru a to bylo znát, zkušený rozhodčí Řeháček musel do píšťalky fouknout mockrát, ale v prvním poločase si žlutou kartu vysloužil jen domácí hráč a to Hanisch ve 28. minutě. První branka utkání padla ve 23. minutě, kdy domácí Gavala proměnil šanci kterou mu předložil jeho spoluhráč a poslal domácí Hodkovice do vedení. Pár minut před poločasem hosté vyrovnali, autorem byl Štefan a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

Rozhodčí se s hráči nemazal a tři museli předčasně do sprch

Za celkem velké divácké kulisy začal i druhý poločas, poslední poločas letošní půlsezóny, oba celky chtěly strhnout vítězství na svojí stranu a opět bylo k vidění mnoho soubojů, ale zároveň i mnoho nepřesností, které srážely pokusy o vstřelení branky obou celků. V 70. minutě se trefil hostující hráč Štefan, který přidal již druhou branku a otočení výsledku ve prospěch Frýdlantu B domácí pobouřilo. V 75. minutě domácí Kraus zmařil brankovou příležitost za vápnem a rozhodčí mu za to udělil červenou kartu, to se nelíbilo jeho spoluhráči, který rozhodčího slovně napadl, ale rozhodčí si nenechal do jeho verdiktu příliš radit a vytáhl druhou červenou kartu kapitánu Bouškovi, načež reagoval Pavlík se slovy „tak nás vyluč všechny“ a dodal ještě několik velice vulgárních nadávek. Řeháček opět neváhal a tasil kartu červené barvy. Hodkovice dohrávaly zápas v poněkud skromném počtu a ke zvrácení výsledku překvapivě nedošlo. 



Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
R. Švanda [-] - M. Hanisch [-] , M. Škopan [-] , P. Vérteši [-] - J. Chlum [-] , V. Bouška [-] , M. Tóth [-] - M. Gavala [-] , L. Pavlík [-] - D. Dostrašil [-] , M. Kraus [-]

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - J. Bartoš [-] , J. Pleskač [-] , J. Vocásek [-] , T. Jelínek [-] - K. Suk [-] , M. Lopuszynski [-] , J. Štefan [-] , M. Patrman [-] - J. Buřita [-] , K. Krawczyk [-]

ŽK: 28. M. Hanisch - 61. M. Patrman , 72. J. Štefan . ČK: 75. M. Kraus , 76. V. Bouška , 76. L. Pavlík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řeháček Lubomír st. - NAGY Marek, ŘEZNÍČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.