1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

3.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bozkov bere další tři body


Branky


0

V dopoledním utkání Krajského přeboru se střetly dva celky, které v minulé sezóně skončily o pouhý bod vedle sebe. Mšeno zvládlo vstup do soutěže o něco hůře než Bozkov, který doma zvládl bitvu s Doksy. Mšeno naopak venku nestačilo na Skalici, takže bylo co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal hned v úvodu do vedení Kulhánek

Ihned od začátku bylo vidět, že oba týmy budou chtít předvádět defensivní styl hry. V konečném důsledku naštěstí branky nechyběly. Již v 9. minutě poslal domácí do vedení Kulhánek. To domácí nabudilo a začali předvádět atraktivnější podívanou než v prvních deseti minutách. O pár minut později mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, to když beželi dva hráčí Mšena na branku hostí, ale po finální fázi byl odpískán ofsajd. V 21. minutě dokázal Bozkov odpovědět. Po kombinaci ve středu hřiště se prosadil hostující Lakatoš, když povedeným lobem překonal domácího Kobachidze. V 25. minutě došlo k téměř totožné akci a po dalším lobu přes gólmana se zapsal do listiny střelců Havel. Do kabin se šlo za stavu 1:2.

Druhá půle bez branky

 

V druhé půli se začal hrát více útočnější fotbal. Na obou stranách bylo vidět více šancí než v poločase prvním. Bozkov mohl jít do dvoubrankového vedení, když krajní záložník předložil míč útočícímu hráči do malého vápna, ale přestřelil. Po individuálním úniku domácího Mrklase, který šel sám na bránu, ale o pár centimetrů minul. Poslední šance pro domácí na srovnání byla v 87. minutě, kdy domácí záložník vyslal krásný centr na volného Macháčka, který z bezprostřední blízkosti trefil gólmana. Zápas skončil výsledkem 1:2.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno
David Svoboda - hráč Jiskry Mšeno: "Do utkání jsme vstoupili pasivně a hosté nás přehrávali. Po prvním gólu jsme ožili a začali jsme hrát útočněji. Na kolena nás srazil rychlý obrat hostů. Druhý poločas byl v našem podání lepší, ale nevyvarovali jsme se zbytečným nepřesnostem."

TJ Sokol Bozkov
Milan Mayer - trenér: "Samozřejmě jsem s výsledkem ale i celkově s výkonem spokojen. První půle byla z naší strany lepší a myslím, že jsme zaslouženě vedli. Ve druhé části se domácí zlepšili a my měli trochu problémy, ale kolektivním a zodpovědným výkonem všech hráčů jsme zápas dotáhli zaslouženě k vítězství. I přes rychle obdrženou branku jsme dokázali okamžitě zareagovat i my a to si myslím rozhodlo o vítězi zápasu. Jsme velmi spokojeni se vstupem do soutěže a již se těšíme na příští zápas se silnou Chrastavou. "



Sestavy


Jiskra Mšeno
K. Kobachidze [-] - J. Mrklas [-] , D. Moravec [-] , M. Kulhánek [-] , M. Vejprava [-] , J. Macháček [-] , T. Flek [-] (67. D. Štětkář [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Bém [-] , P. Heinrich [-] , M. Daniel [-]

TJ Sokol Bozkov
L. Kanaval [-] - D. Holman [-] (86. R. Prousek [-] ) , K. Vanc [-] , T. Mazánek [-] , P. Červený [-] , M. Lakatoš [-] , J. Liďák [-] , D. Kobrle [-] , M. Havel [-] (74. J. Vrchovský [-] ) , L. Tůma [-] , O. Hejtmánek [-]

ŽK: 65. M. Daniel , 70. D. Moravec , 74. M. Kulhánek , 76. P. Heinrich - 52. D. Holman , 90. J. Liďák .
Místo: UMT Mšeno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Paulus Petr - UJKA Jakub, HRBÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 17 54:13 42
3 SK Skalice u České Lípy 18 41:22 34
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 18 42:29 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jaroslav Vacek 11
5 Jan Díl 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku