Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 14:30

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Pustiměř B - TJ Hoštice-Heroltice B


Branky


0

 

Tým Hoštic zavítal na horkou půdu do Pustiměře a po celých 90 minut obě mužstva předváděla skvělou hru. K vidění bylo osm branek, hattrick hoštického Tkáče a třikrát dorovnání nepříznivého stavu Pustiměře.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Již od úvodních minut bylo vidět dobrou hru hostí. Šance střídali šance a rychlé úniky Tkáče naznačovaly, kde se může projevit síla hostujícího mužstva. Ve 12. minutě již zmíněný Tkáč velmi rychle pronikl až na hranici velkého vápna a svým centrem vybídl Bednáře, který hlavou otevřel skóre zápasu. Do 40. minuty, kdy se domácím povedlo srovnat zásluhou Krejčího, se hrál pěkný fotbal se spoustou zajímavých momentů, jak fotbalových tak divadelních. Do druhé půle se tedy šlo za stavu 1:1.

 

 

Ve 48. minutě přišla na Tkáče  přesná přihrávka od Bednáře a díky své rychlosti se dostal za obranu a pohotově zakončil a navýšil stav na 1:2. V 53. minutě se však podařilo domácímu mužstvu, konkrétně Zbořilovi, srovnat skóre na 2:2. Hned o minutu později v 54. minutě přišla opět chvíle útočného dua, když vyslal Jünger kolmici na Bednáře a ten připravil zakončení pro Tkáče. Hosté tak zvyšovali na 2:3. Toto skóre ovšem dlouho nevydrželo, protože v 58. minutě vyrovnával na 3:3 domácí Zlámal. Ještě v té samé minutě, po chybě domácí obrany, opět využil svůj přehled Tkáč a navýšil stav na 3:4 nechytatelnou střelou k tyči. Dovršil tak svůj hattrick. Po tomto gólu došlo v obou týmech na několik střídání, přišlo i na menší změny v rozestavění a taktice s jasným cílem hostujícího mužstva nedostat další vyrovnávající gól. Domácí se ještě snažili o vyrovnání, avšak občasné šance končili na kopačkách hráčů Hoštic, nebo v rukou opět skvěle chytajícího Blažka. V 89. minutě zvyšoval skóre na 3:5 Chomoucký, když střelou z dvaceti metrů nedal gólmanovi žádnou šanci a pojistil tak výhru hostí.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř B
Vlastimil Smékal - kapitán domácího mužstva: Utkání nám vůbec nevyšlo. Hra byla statistická, chyběl pohyb. Řadě hráčů chybí fyzická kondice, což ve spojitosti s úmorným vedrem byla velká překážka. I když jsme ve druhém poločase dvakrát vyrovnali, soupeř nám během minuty opět odskočil do vedení, což je nepochopitelné. Katastrofální byla především hra obrany, která hrála nedůrazně a deorganizovaně. Do dalšího zápasu musí výrazně zlepšit přístup.

TJ Hoštice-Heroltice B
Martin Bednář - trenér hostujícho mužstva: Dnes jsme předvedli výborný týmový výkon, avšak musím vyzdvihnout individuální výkon Tkáče, který dal hattrick a na jeden gól přihrál.



Sestavy


FK Pustiměř B
M. Raus [-] - M. Kalvaster [-] , T. Vojáček [-] , J. Luska [-] , V. Smékal [-] - M. Zbořil [-] , J. Snídal [-] , J. Brandýs [-] (50. O. Klimek [-] ) , T. Petro [-] (63. M. Sojka [-] ) - L. Krejčí [-] (46. J. Zlámal [-] ) , M. Koudelka [-]

TJ Hoštice-Heroltice B
F. Blažek [-] - J. Petržela [-] , J. Staněk [-] , R. Kosek [-] (46. Z. Mach [-] ) , F. Held [-] - L. Filip [-] , J. Ertl [-] , M. Jünger [-] , O. Petružela [-] (65. P. Chomoucký [-] ) - P. Tkáč [-] , M. Bednář [-]

ŽK: 69. M. Sojka - 26. M. Jünger , 81. J. Ertl , 81. F. Blažek .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 39. Rozhodčí: Hróza Oldřich - KRAMPL Patrik (N), NOVÁK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.