Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Milonice-Uhřice - TJ Sokol Račice


Branky


0

Račice si z Milonic odvážejí důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvod utkání po krátkém klasickém seznamovacím oťukávání patřil ofenzivě mužstva Račic. Díky dobré práci forvardů a halvů se dostali do vedení v 10. minutě, kdy se prosadil Petr Vičar a otevřel skóre na 0:1. O deset minut později, tedy ve 20. minutě se situace opakovala i střelec branky byl stejný, Petr Vičar, který zvyšoval na 0:2. Hráčům domácích trochu narostla křídla po vstřelené brance v 35. minutě, když ukázkový centr ještě ukázkověji uklidil za záda Sotoláře Michal Pospíšil a snižoval na 1:2.

 

 

Do druhého poločasu vyběhnul na hřiště v pozici defenzivního halva Pavel Chaloupka, v šatně zůstal útočník Tomáš Zezula. Trochu se tímto tahem přeskupily řady .  Právě novic na hřišti Chaloupka tři minuty po pauze, v 48. minutě, z trestného kopu, zvýšil vedení Račic zpět na rozdíl dvou branek, tedy na 1:3. V 55. minutě zkompletoval hattrick útočník Petr Vičar a zvyšoval tak na 1:4. Vedení 1:4 asi hráče hostů uchlácholilo a začali hrát na půl plynu, o poznání lehkovážněji než doposud.  Polevení mělo za následek snížení v 70. minutě Radoslavem Němečkem na rozdíl dvou branek. Platil tedy stav 2:4. Z dalšího trestného kopu nastřelil Chaloupka tyč. Konec zápasu byl trošičku nervózní, ale hosté si náskok pohlídali a odvezli si zasloužené tři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Račice
Petr Uhlíř - tréner: K utkání se nedostavil delegovaný sudí a zápas řídil domácí člověk. Řízení mu nedělalo žádné problémy, byl výborný a například sudí z našeho domácího zápasu s Pustiměří by se měl stydět v porovnání s tímto arbitrem. Velká ostuda svazu, že nedokáže zajistit rozhodčí. Nyní již k utkání – domácí hráli houževnatý fotbal, výhra se sice zrodila rychle, ale ne lehce. Velice se zlobím na hráče, že posledních 25 minut polevili, to by nás se silnějším celkem mohlo stát vysokou sportovní cenu. Nebývá to mým zvykem, ale musím pochválit výkon Martina Doležela, neboť si připsal tři asistence. Tento hráč podává výborné výkony delší dobu. Třígólového střelce Vičara chválit nebudu, neboť jednou zahraje jako z partesu a v dalším zápase není vidět. Budu rád, když výkony stabilizuje nejen on, ale i ostatní chlapci a mladíci z mého týmu.



Sestavy


TJ Sokol Milonice-Uhřice
J. Svoboda [-] - K. Soukal [-] (75. P. Veselý [-] ) , M. Pokuta [-] , R. Svoboda [-] (46. L. Kužílek [-] ) - M. Pospíšil [-] (57. L. Doupovec [-] ) , P. Handlíř [-] , S. Šafařík [-] , J. Rybnikář [-] - R. Němeček [-] , R. Potočiar [-] , D. Gamba [-] (88. V. Stač [-] )

TJ Sokol Račice
P. Sotolář [-] - P. Formánek [-] , M. Zachrdla [-] , R. Sedlák [-] - J. Kudlička [-] , J. Kala [-] , M. Doležel [-] , O. Šimko [-] (80. P. Motal [-] ) , T. Zezula [-] (46. P. Chaloupka [-] ) - Z. Ulrich [-] , P. Vičar [-] (70. Z. Přecechtěl [-] )

Místo: Milonice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hromek David - KURIC Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.